Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben pratik şeyler hazırlamak durumunda kalıyorum çalıştığım için 🙁 Bugün de tavuk kanat almıştım dün marketten, onları soslayıp tavada pişireceğim, bir de yanına patates püresi düşündüm. Dünden domates çorbam da vardı. Bir de cacık ya da salata yaparım.
Yeter valla 🙂

canım,"kistler varmış ve hiç yumurtam oluşmuyomuş" dedi arkadaşım,yani ben pko diye düşündüm ama rahimdemi kistler var acaba🙁 ayy kafam karıştı şimdi inşallah pko dur.

öperim canımmmm sen,n için geçmiş yazdıklarını okuyordum eşine yaptığın süprizi çook beğendim hala gülüyorum verdiği tepkiye 🙂 annelik çoookk farklı bir duydu İNŞALLAH 9 ay sonra tadacaksın oğluşum hem uslu hem de ağlDIĞINDA evi başımıza yılıyo büyüdükçe ve sana güldükçe daha bi farklı hissediyorsun hele bide daha 1 aylıkken bile seni ( annesini ) tanıması başkalarının kucğıda ağlarken senin kucağına geldiğinde sesinin tonu bile değişesi çok farklı duygular anlatmakla inan olmaz ALLAH ın izniyle sende bebeğini kucağına aldığında brnim hisettiğim mükemmel duygulaı hissedersin

Neguzel tarif etmissin cnm cok tesekkur ederim insallah o gunleri bende gorurum cnm benim karnim agriyor ama normalmi bu??