Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyi dileklerin icin cok sagol canim okadar tedirginimki anlatamam icimde hep korku var benim 2tane ablamda ilk hamileliklerinde dusuk olmustu ondan korkuyorum acikcasi ve tam sevinemiyorum bile..insallah 15 gin sonra doktora gidince kalp atisini duyarim minigimin🙂 sen masallah yolu yarilamissin allah kolay dogumlar versin sanada canim🙂

- - - Updated - - -

ohh ne buyuk avantaj🙂 insallah sende kisa zamanda hamile kalirsin canim[/QUOTE]
valla mevlanacım ben kullandığım iliçlarda zaten alacağım kadar kilo aldım 10 kilo kadarcık çocuk olsa belki bu kadar almazdım kilolarıda veremiyorum maleef 38 bedebdeb 42 bedene çıkmak feci bişey çocuktan olsa razıyımm şişkooooo olmaya 🙂))

- - - Updated - - -

ohh ne buyuk avantaj🙂 insallah sende kisa zamanda hamile kalirsin canim
valla mevlanacım ben kullandığım iliçlarda zaten alacağım kadar kilo aldım 10 kilo kadarcık çocuk olsa belki bu kadar almazdım kilolarıda veremiyorum maleef 38 bedebdeb 42 bedene çıkmak feci bişey çocuktan olsa razıyımm şişkooooo olmaya 🙂))[/QUOTE]

Canim cok iyi anliyorum ben bu 2 yil tedavi suresinde 20 kilo aldim ve veremeden hamile kaldim insallah dogumdan sonra sIkI bir rejime girecegim🙁

mevlanam nasıl seviniyorum senin adına bi bilsen.şu dr.un bi an önce gelse de kalp atışlarını duysan meleğinin inan senin kadar sabırsızlanıyorum bunun için🙂