Evet cnm cok degisti okadar nazik ve dikkatliki..gun icinde kac defa ariyor beni yorulma gibi tembihler fln acikcasi bukadar az zamanda degisti🙂 ee tabi bende bunu kullanmaliyim demi ama🙂 sen nasilsin??
evet cnm cok degisti okadar nazik ve dikkatliki..gun icinde kac defa ariyor beni yorulma gibi tembihler fln acikcasi bukadar az zamanda degisti🙂 ee tabi bende bunu kullanmaliyim demi ama🙂 sen nasilsin??
yakışıklı nerelerdesin..bişey sorcam=)sağlık ocağına kayıt yeptırmamız gerekiyormuş direk gidip yazdırabiliyrmuyuz yoksa adres falan güncelleme yapmam gerekyr mu hiç sağlık ocağına gitmedim..doktorum kayıt yaptır demişti birde bir kaç tane tahlil, kan grubu ,idrar ,hemogram,hbs ag,anti hcv,antı hıv bu testleri bu testleri sağlık ocağında yaparlar mı?
yakışıklı nerelerdesin..bişey sorcam=)sağlık ocağına kayıt yeptırmamız gerekiyormuş direk gidip yazdırabiliyrmuyuz yoksa adres falan güncelleme yapmam gerekyr mu hiç sağlık ocağına gitmedim..doktorum kayıt yaptır demişti birde bir kaç tane tahlil, kan grubu ,idrar ,hemogram,hbs ag,anti hcv,antı hıv bu testleri bu testleri sağlık ocağında yaparlar mı?
canım kayıt yaptırmak için sadece sen ve ailedeki herkesin imzaladığı bir form(formu doktorun verir) doldurman gerekir başka bişey yok 3 gün içerisinde kayıtın yapılır tabi hiç bir yere kaydın yoksa onuda gittiğin bir sağlık ocağında tc. numaranla öğrenirsin... evet canım tüm o saydığın testler yapılır sağlık ocağında...
evet bende 3 ay ilaç kullaandıktan sonra düşüneceğim aşılamayı çünkü ilaçların etkisinden çok yan etkileri çokmuş ilaçlar beni aşırı sinirli yapıyor kilo aldırıyor bıktım artık ilaçtan zaten ilaçlar tamamen iyileştirmiyormuş bazıların ömür boyu gidiyormuş bu o yüzden korkuyorum 1,5 sene olacak nerdeyse artık bende biran önce olsun istiyorum çocuk inşallah en kısa zmanda anne oluruz hepimiz.
Bende kendime hayret ediyorum ama olsun beklemeye alistik zaten az daha beklerim..deger en azindan dedigin gibi kalp atisini duysam bayagi bi rahatlicam..hayirlisi insallah o gunleride gorurum..
Selam arkadaşlar 🙂 benim bu ay aşılama iptal çünkü aşılama zamanı bayrama denk geliyo 🙁 dr. Bu ayda klomen çatlama iğnesi yaparîz dedi.pazartesi günüde hsg çekilicem inş. Bir sorun çıkmaz.bende durum bu hayırlısı artık 🙂