Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlarrr günaydın hepininizeeenasılsınız bakalımm=)güzel haberlerinizi bekliyrm heyecanla.ŞİMAL ben okuyabilirim benide say=)))herkesin bebeği olsun istiyorum...sürekli dua ediyorum..eğer namaz kılmıyorsanız bayanlar sizeşiddetle tavsiye ediyorum ben namaz kılmazken gece yatarken bile dua etmeyi unutan bir insanım ama namazdan sonra dua muhakkak ediliyor ve herzamanda kabul oluyor ....Allah veriyor her istediğimiz dua edin kızlar bol bol....4444 dua sınıda okuyun nezaman okuduysan istediğim herşey oldu..

Merhaba ben yeni üye oldumAranıza alırsanız çok mutlu olacağım...Belki biraz sizinle sohpet ederek rahatlarım.2 yıllık evliyim.Ama bebiş o kadar çok istememe rağmen nasip olmadı..pco dendi.yumurta oluşmuyor...İlaçlada oluşmayınca göbekten iğnelere başlanıldı ancak yumurtalar bu sefer aşırı uyarıldığı için çok büyüdü ve gebelik yine olmadı. bu tedaviyle tam 8 kilo aldım.psikolojim allak bullak oldu.azimle dua ediyorum sürekli rabbim isteyen herkese nasip etsin...KİMSEYİ EVLAT SEVGİSİYLE SINAMASIN

KIZLAR hayırlı sağlıklı bie evlat dileğiyle biraz önce 4444 SALAT-I TEFRİCİYEYE BAŞLADIM...ALLAH RIZASI İÇİN GÖNLÜNÜZDEN KOPTUĞU KADAR OKUYUP BANA SAYIYI ÖZELDEN MESAJ ATARMISINIZ...ŞİMDİDEN OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN...bU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA TÜM DİLEK VE HACETLERİNİZİN GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE...HAYIRLI RAMAZANLAR

Canim aramiza hosgeldin insallah en kisa zamanda gelir bebegin bendede pco var ama cok sukur 2yillik tedaviden sonra geldi bebegim..sizinkilerde daha fazla bekletmezler insallah

Canim aramiza hosgeldin insallah en kisa zamanda gelir bebegin bendede pco var ama cok sukur 2yillik tedaviden sonra geldi bebegim..sizinkilerde daha fazla bekletmezler insallah

Hoşbulduk cnm...Güzel dileklerin için Allah Razı olsun...ALLAH SAĞ SALİM SAĞLIKLIKLI HAYIRLI kucağına almayı nasip etsin...Ben her ay yeni bir umutla yeni birtedaviye başladım ama her bat zamanı hayal kırıklığı üzüntü şimdi dr a ekime kadar ara vermek istediğimi söledim...

ben 1 tane okurum...allah tez vakitte isteyen herkese nasip eder inş

sagolun kızlar allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasıb etsın ınş.

hosgeldın dogru yerdesın burda hepımız aynı seyden muzdarıbız inş en kısa zamaanda kavusursun melegıne bende pkoluyum 3 senelık bır bekleyıs 2 yıl tedavı surecı yok artık olmuyo sonbaharda tüp bebek yaptıralım derken hıc beklemedıgımız bır ayda geldı melegımız rabbim isteyen herkese versın