nasıl geçti hafta sonunuz kızlar
bugün geçmiyor zaman bir günlük tatiden sonra
- - - Updated - - -
evet geçmiyorrrr. şu tatil bitse artıkkkk yaaaaaaaa!!!ben bıktım artık evde oturmaktan.
nur paylaşımın güzel olmuşş kızlar inşallah bırakırlar =)))
akşama ne yemek hazırlasak acabaaaa?????of ya ...yayla çorbası yapanlar bana nasıl yaptıklarını anlatsı kızlaarr=)
nasıl geçti hafta sonunuz kızlar
bugün geçmiyor zaman bir günlük tatiden sonra
- - - Updated - - -
evet geçmiyorrrr. şu tatil bitse artıkkkk yaaaaaaaa!!!ben bıktım artık evde oturmaktan.
nur paylaşımın güzel olmuşş kızlar inşallah bırakırlar =)))
akşama ne yemek hazırlasak acabaaaa?????of ya ...yayla çorbası yapanlar bana nasıl yaptıklarını anlatsı kızlaarr=)
valla ben çok severim yayla çorbasını
şöyle yapıyorum ya arpa şehriye ya pirinçten
bir çay bardağı pirinci 5 su bardağı suda haşlıyorum
1 kase yoğurt 2 kaşık un 1 yumurta bunları çırpıyorum yavaş yavaş kaynayan suya döküyorum bir 10 dk öyle kanatıyorum
bir yemek kaşığı margarin ve bir tatlı kaşığı nanayi eritip çprbaya döküyorum en son tuz kesmemesi için
Kizlar sigaranin zararini biliyorum ama icmeyen birisi malesef anlayamaz bu bagimlilik malesef icmedigim zaman kendimi berbat hissediyorum ben buyuk bir zevkle icmiyorum su halimle onceleri 1paket icerdim simdi 2 veya3 ama onuda insallah birakirim..bu arada esim daha fazla dayanamiyor ve yarin hastaneye gidicez benim hesabima gore 6 haftalik!! Acaba kalp atisi duyulurmu?? Birde alttan baksa bir zarari varmi?? Cvp yazarsaniz sevinirim!!
Kizlar sigaranin zararini biliyorum ama icmeyen birisi malesef anlayamaz bu bagimlilik malesef icmedigim zaman kendimi berbat hissediyorum ben buyuk bir zevkle icmiyorum su halimle onceleri 1paket icerdim simdi 2 veya3 ama onuda insallah birakirim..bu arada esim daha fazla dayanamiyor ve yarin hastaneye gidicez benim hesabima gore 6 haftalik!! Acaba kalp atisi duyulurmu?? Birde alttan baksa bir zarari varmi?? Cvp yazarsaniz sevinirim!!
canım sen kendin için değil bebeğin için bırakacaksın...yarın bende doktora gidiyorum...benn alttan hiç baktırmadım zararı olur diye korkyrm ama doktorlarda gayet normal bakalım diyor..benim 10 haftalık kalp atışını en son gittiğimde gördüm dinletmedi ama...banada dua et yarın test sonuçalrıma neler diyecek bakalım..