Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzum ben seni çok iyi anlıyorum 🙂 bu arada son adet tarihin neydi.canım ben 3 ay boyunca dr alttan bakmak zorunda kaldı ve hiç bi zararı yok düşük tehliken yoksa.valla benim bebişime bişi olmadı şükür.benim rahim tersliğim varya bu şekilde baktı hep 3 ay düşün 🙂 eğer keseyi göremezse bu şekilde bakabilir dr.bişicik olmaz içini rahat tut sen canımmm 🙂

Sagol cnm🙂 benim en son adet tarihim 2 temmuzdu..doktorum önlem amacli progesteron vermisti gunde 3kez onu kullaniyorum..insallah duyarim kalp atisini sen nezaman duymustun??

Insallah sonuclarin temiz cikar cnm..anladim bakalim bana nasil bakacak aslinda kendi doktorum haricinde gitmek istemezdim ama esim biraz daha beklerse catliyacak🙂

Sagol cnm🙂 benim en son adet tarihim 2 temmuzdu..doktorum önlem amacli progesteron vermisti gunde 3kez onu kullaniyorum..insallah duyarim kalp atisini sen nezaman duymustun??

ayyy canım 7. haftaya girdin bugün sen maşallahhhhh size 🙂 ben 6. haftada görmüştüm kalp atışını.sende bu gittiğinde görürsün merak etme kuzummm.rabbim nazarlardan saklasın sizi.kem gözlere şiş 😀

canım iki üç tane içiyosan yine iyi normale göre zamanla bırakırsın belki. alttan bakmadın hiç bir zararı yokmuş canım için rahat olsun ,hadi bakalım inşallah duyarsanız kalp atışlarını,büyük buluşmaya saatler kalmış🙂 hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

Amiin cnm rabbim herkezin bebegini korusun..okadar tedirginimki ya duymassam diye ablamlarin ilk gebeligi hep kal atisi yok diye almislardi o beni cok korkutuyor allahin izniyle yarini bi atlatsam rahaaat bir ohh cekecegim
🙂

Evet cnm oyle bana kalsa doktorum gelene kadar beklicektim ama esim dayanamiyor ona kalsa bu saate gidecek🙂 benden cok cok heycanli..insallah iyi haberlerle gelirim