Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım rahmetli annemin adını koyucam sevgi olucak 🙂 senin beğendiğin isimde çok hoşmuş.kuzum ben ilk kalp atışını 6. haftadan sonra gördüm canım.

Canim annecinin ismi cok guzelmis allah mekanini cennet eylesin..peki ses olarak nezaman duydun cnm?? Birde bende iltihap cikti idrarda bunun bebege bir zarari olurmu?? Birde bisey daha sormak istiyorum biyerde okumustum nane maydonoz kekik bunlar dusuge sebeb olabiliYormus fakat corbanin icinde az miktarda bir zarari olurmu?? Ben yedim nane vardi icinde belki bir cay kasigi kadar sence hicmi kullanmiyim yoksa abartmadigimiz takdirde sakincasi yokmu??

- - - Updated - - -

kızlarrr selammm.yarınnn ilk aşılama yapılcak dua edin bana...

Cnm bol sanslar insallah bu vesileyle gelir bebegin🙂

tüketirken dikkatli olursan kullanılır nanenin düşüğe sebep olduğunu hiç duymadım ve ben nane limon tüketiyorum bazen özellikle bulantıyı önlemek için nane çayını ve nane yağını tavsiye ediyorlar... yani nane sıkıntı olmaz kekeikte ama maydonozu olabildiğince az tüket canım 16 haftadan sonra duyabilirsin kalp sesini daha erken duyulabilecek hiç alet yok maalesef daha bende duymadım ama görmek yetiyor çok şükür😀

Cnm cok sagol yardimin icin🙂 evet gormek bile yetiyor ..