Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamişlik bekleyen melekler 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................11 eylül
asenaşule........14 eylül
muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
bitanesi...........12 eylül
uğurlubebek.....
ceylinn.............1 ekim

bensude...........24 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
crema...............

balımm ben adet tarihimi bilmiyomm bileee artıkk dikkate almıyomm belki ondandırr ama sinyaller var bugun yarınn olurumm 🙁

benim evlenmeden öncesine kadar adetlerim düzenliyidi hiç bi belirtisi olmadı evlendikten sonra kendiliğinden adet olmadım ben hiç .erkeleri doğurtsalar benim eşim üşengeçlikten onu bile yapmaz 🙂

canım benim adetlerim pko tanısın konunca bile düzenliydi ben her altı ayda bir kontrole gidiyordum doktorlr hep herşey normal diyordu hatta son gittiğimde tek bir yumurtan olgunlaşmış ve çatlamak üzere bu günlerde ilşkiye girersen hamile kalma şansın çok yüksek demişti ama biz o zaman ben öğrenci olduğumdan çocuk istemiyorduk 4.sınıfta çok yoğun bir ders dönemi geçirdim eşim ufak bir rahatsızlık geçirdi stresim artmıştı ve ben stresliyken çok abur cubur yiyenlerdenim bir anda 8 kiloya yakın kilo aldım iki ay üstüste adetim 1 hafta gecikti 3. ayda gecikirse gidicem dedim ki mesleğim gereği böyle gecikmeler 3 ay olmadan kolay kolay tanı konulmıcanı bildiğimden 3. ayda 1 hafta geçince gittim pko başlamış dedi ama çok başındasın kilo verirsen büyük ihtimalle eski ovulasyon düzenine dönersin dedi neyse ben kilo veremedim o aylarda çünkü hayatım düzensizdi bir iki ay daha geçti istanbula bu işte uzman olan bir doktora gittim çok önemli bir sıkıntın yok adenin bile düzenini bozmamış dedi çünkü ben daha öncesinde 28 günde bir oluyordum 35 günde adet görmeye başladım buda normal bir süre adet dönemi için klomen verdi başka hiç bir ilaç vermedi ve ben 3. ayında klomenle hamile kladım yani tabiki pko olanlar hamile klabiliyor sen kendini rahat bırak çünkü bu hastalık stresi çok seviyor... ben adet olmaya başladığım günden beri hep düzenli adet görüyorum ve hiç böyle bir sıkıntım yoktu bir anda çıktı ve hamile kalırsan allahın izniyle bu hastalık tamamen kaybolabilir bile benim ablam evlendikten sonra eşiyle anlaşamadı eşi strese sebep oluyor kız düzenli adet görürken bir anda 6 ay adet görememeye başladı sonra 1 sene geçince aşılama yaptırdılar bebiş oldu sonraki yeğenim için tedaviye gidelim dediğinde doktor 3 aylık hamilesin dedi ve 3. bebeişi hiç istemezken allah nasip etti yani emin ol bir kere hamile kalınca pko baya bir geriliyor hatta kaybolabiliyor...
umarım sıkılmamışsıdır okurken 😀

Çitosumuz için şimdilik 214 kişi Yasin okudu geriye kaldı 286 , yüreğinize sağlık melekler

canım ya o verdiğim sayıda benim okuduğumda vardı belki arkadaşlardan dağıtmadıklarımdan isterim zamanı var mı? eğer varsa bana mesaj atar mısın ona göre arkadaşlardan bir sayı alabilrim

bendede var piko ne yapmam gerekir bilmiyorum dr ilaç tedavisi vermedi biraz bilgi verin arkadaşlar hamiş kaalamayacak mıyım 🙁

- - - Updated - - -

bendede var piko ne yapmam gerekir bilmiyorum dr ilaç tedavisi vermedi biraz bilgi verin arkadaşlar hamiş kaalamayacak mıyım 🙁