Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 🙂

- - - Updated - - -

hamişlik bekleyen melekler 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................11 eylül
asenaşule........14 eylül
muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
bitanesi...........12 eylül
uğurlubebek.....
ceylinn.............1 ekim

bensude...........24 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
crema...............

canm bende okumak isterim ama hamile olmak gerekmiyo dimi ? gerekmiyosa benide yaz yarın okıyım 🙂
gönlünden geçen herkes okuyabilir hamile olmak şart değil canım okursan eğer bana msj atar mısın ekleyeyim inşallah sen de kısa zamanda bebişinin müjdesini alırsın :bebeğim:

canım ya o verdiğim sayıda benim okuduğumda vardı belki arkadaşlardan dağıtmadıklarımdan isterim zamanı var mı? eğer varsa bana mesaj atar mısın ona göre arkadaşlardan bir sayı alabilrim

güzel yürekli hamişim evet daha zamanı var 2-3 haftaya bitirmeye çalışacağız, Allah razı olsun

arkadaşlar benimde reglim 3 gün geçti kasıklarımda acayip batma var arada adet olmuşum gibi sancı giriyor...test yaptık negatif çıktı midemde çok bulanıyor bu belirsizlik beni öldürdü valla...bu arada aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandır takip ediyorum...

hoş geldin nimi aramıza 3 günde çıkmaz bir haftayı bekle yada çok merak ediyorsan en iyi yolu kan testi yaptır.

hoşgeldin umarım güzel vakit geçirirsin bhcg testi yaptır kesin olsun en azından kafanı rahatlatırsın canım