inşallahh cnmm rabbim elimdenn tutsun yeter artıkk şurdaa tek sahibimm rabbim başkaadaa kimdenn bekleyimm desteği en güvendiğimm bana bunu yaptıysaa gerisini düşünemiyom artıkkk bana dua edinn
inşallahh cnmm rabbim elimdenn tutsun yeter artıkk şurdaa tek sahibimm rabbim başkaadaa kimdenn bekleyimm desteği en güvendiğimm bana bunu yaptıysaa gerisini düşünemiyom artıkkk bana dua edinn
selam kızlar nasılsınız.. sizleri çok özledim.. uzun bir zaman yoktum.. yeni hamişlerimiz varmış çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.. eee anlatın bakalım ne var ne yok
selam kızlar nasılsınız.. sizleri çok özledim.. uzun bir zaman yoktum.. yeni hamişlerimiz varmış çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.. eee anlatın bakalım ne var ne yok
evet canım uzun bi süredir yoktum.. izinde idik memlekette.. hamişler çoğalmış çok sevindim.. inşallah sıra bizdedir..ben bu ay bebiş düşüncesini kafamdan attım ... ama şuan "kırmızlar" bir haftadır gecikti.. eğer bebiştense çok büyük bir sürpriz olacak.. çünkü biliyorsun geçen ay aşılama denemiştik olmamıştı hayırlısı bakalım duanızı bekliyorum melekler benden haberler böyle..
evet canım uzun bi süredir yoktum.. izinde idik memlekette.. hamişler çoğalmış çok sevindim.. inşallah sıra bizdedir..ben bu ay bebiş düşüncesini kafamdan attım ... ama şuan "kırmızlar" bir haftadır gecikti.. eğer bebiştense çok büyük bir sürpriz olacak.. çünkü biliyorsun geçen ay aşılama denemiştik olmamıştı hayırlısı bakalım duanızı bekliyorum melekler benden haberler böyle..
evet feliçya bu ay patlama yaşandı hamişler artıyor inşllah seninde bebişten dolayı gelmemştir kırmızı inşallah mutlu haberi birazn önce alırsın test felan yaptın mı sen
canım özledik seni valla 🙂 inş.hamilesindir tatlım ya gerçekten bu ara çok güzel haber aldık 🙂 hepimiz arkarkaya hamile haberleri verelim inş...hiç test yapmadınmı,1 hafta yeterli bir süre öğrenmen için.
- - - Updated - - -
hamişlik bekleyen melekler 🙂
sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................11 eylül
asenaşule........14 eylül muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
bitanesi...........12 eylül
uğurlubebek.....
ceylinn.............1 ekim
bensude...........24 ağustos haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos haber bekliyoruz 🙂