canım benımde akıntım sadece bu hafta içinde 1 günde 2-3 kez oldu bıdaha olmadı sonra dün sabh geldı bıraz yıne ondan sonra yıne yok canım beım adetıme yakın hiç akıntım olmaz ıslaklık olmaz orda kurudur yanı kasıklarımda agrı ve batmlar oldu çok bugün ıyıyım ama bıde bacaklarım agrıdı sızladı sankı bugün azaldı gıbı ınsallah vardır bırseyler ya
Canım ınsallahhhhhhh. Hıc bence azaldı falan dıye dert etme benım ne kasık agrım ne sızım hıc bısey olmadı. AA bıde mıgdemde ara ara yanma oldu yemek boruma dogru. Normalde reglıme 4-5 gun kala kesınlıkle sıvılcem cıkardı ve cıldım suan puruzsuz
o yanma ara ara bende de oldu yemek boruma dogru ama haıslıktenmı bılemıcem kısmet artık canım ya
Haberleşelim canım ben netteyim artık hergün tatildeydik yeni döndük.Oku oku bitiremedim valla gözlerim acıdı 300 sayfa falan birikmiş.Beni de eklesene tabloya 30 temmuz diyeee.Çok sevinirim valla🙂canım benım gögüslerde bırsey yok vallahı benımde bu hafta içinde 1 gün içinde 2-3 defa lımon sarısı gıbı akıntım oldu bıdaha yok sonra dün sabahta seffaf bı akıntı geldı sabah ondan sonra yıne yok fakat benımde yumurtlama dönemımden sonra hiç akıntım olmazdı orası ıslak olmazdı genelde hep kuru olurdu bende ondan süphelendım ama kısmet canım sende de olmus eger koku yoksa akıntında üsütmeden falan olmaz ınsallah vardır canım ıkımızde aynı gün ögrenıcez haberleselım
Allahın ıznıyle senınde olacak canım bu ay ben oyle hıssedıyorum. Bak cok az kalmıs surda 5 gun kalmıs ne kı.
hazalcım beni niye sildin yaaa.Selzeh ne güzel eklemişti 30 temmuz diyee.Sen değiştirmişsin🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?