Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya hiç üzülme çünkü bende aynısı olacagım merak etme benım de yakındır reglım gelır yapacak bırseyımız yok Allah ım hayırlısını versın ınsallah
Selzehcim, kafaya takmayacağım en azından takmamaya çalışacağım.Baksana Yasenil arkadaşımız neler yazmış.Aslında biz belkide normalde takmıyoruz ama ne zaman regl tarihi yaklaşıyor başlıyoruz olur mu oldu mu acaba mı????Kendimizi yiyip bitiyoruz...
Ben de kafaya takmayacağım zaten cuma günü tatile gidiyoruz 10 gün gezeceğim hiç düşünmeyeceğim kafa dağıtacağım biraz.Sende eğer adet olursan hiç takma akışına bırak

selzeh ve butterfly üzmeyin kendinizi lütfen bende dün öyleydim bugün daha iyiyim çok şükür hem selzeh sen daha tam anlamıyla olmadın bile...bide üstüne dün çok yakın bi arkadaşımın hamilelik haberini alınca kesinlikle kıskançlıktan değil tabiki çok mutlu oldum ama benim neden olmuyor diye saatlerce ağladım anlatamam dün geceyi kabus gibiydi..kız 2sene korundu bıraktığı ay hamile kaldı işte ne dersin buna..bana hep kafaya takma çok kafana takıyorsun der kendide müthiş rahat bir insandı nitekim karşılığınıda aldı..diyeceğim oki bi arkadaşımızında paylaştığı gibi kafaya takmamak rahat olmak lazım..eşim biraz ara verelim istersen dedi bilmiyorum ne yapacağımı?

Tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.Bİzlere de nasip olur inş.

canım bozma moralini.agustosta hepimiz birlikte bekleyeceğiz artık.biz melek degılmıyız,melekler moralini bozmaz metanetli olur

artık bende takmıcam vallahı ne yumurtlma dönemımı hesaplıcam ne regl tarıhımı ne olursa olsun yeter

canım senı çok ıyı anlıyorum aynısı bende oluyorum regl oldugum ılk gün çok kötü geçıyor kıyamet kopuyor evde bu ayda olucam nasılsa bılıyorum aynısı olacak esımde sagolsun benı anlıyor ama ınsanın elınde degılkı çok etkılenıyorsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:

umutsuz-reyhan.........14 temmuz (hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
mavim.......................19 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu???????)
Aussie Angel.............28 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
kış güneşi..................2 ağustos
esengüven..................1-3 Ağustos
hazal3......................3 agustos
bera.........................3 agustos
birmur......................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
sultan......................12 Ağustos
Yağmurun annesi......13 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos
ecem09.....................18 ağustos
vahide-m..................20 21 agustos
eboş.........................22Ağustos
zuzu........................22 Ağustos
yoncax....................22 23 agustos
duygum_06.................23 Ağustos
seduş........................24 Ağustos
eyşan........................24 Ağustos
butterfly45...............28 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

selzehcim sen adet moduna girmişin arkadaşım artık ya,dur acele atme diyorum sana.zaman var daha.

ıster ıstemez adet moduna gırıyosun canım çünkü hep lekelenme devam edıyor bılıyosunkı sonunda regl gelecek sende bu ay baslıcaksın çalışmalara ınsallah hemecık hamıle kalırsın ama eger hemen olmazsa sende bızım gıbı olacaksın o zaman daha ıyı anlayacaksın tatlım bızı

canım ne olur üsülmeyin böyle ya inş.bizimde gelicek bigün meleklerimiz sabırla beklicez yapıcak bişeyimiz yok zaten yapılanı elimizden geldiği kadar yapıyoruz o yüzden sende sıkma canını tatlımm herşeyin hayırlısı olsun

aramıza hoşgedin canım evt çok doğru bir konuya el atmışsın çok sağol bana dr.um tamamen psikolojik olduğumu ve bu yüzden bebeğimin olamadığını söyledi gerçekten de böyle rahat olucaksın demişti ama inan bazen çok rahat oluyorum bazen ise hemen aklıma geliveriyo bu sefer de düşünmeye başlıyorum ister istmez artık pek takmamaya başladım desem de yine de için dehep bi soru işareti kalıyo tatlım.inş.bizde senin gibi meleğimize kavuşuruz çok sağol paylaştığın için seninde meleğin analı babalı büyüsün inş.