Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selzehcim tatlım üzme kendini bu kadar.aynen 2. ayımda benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.bende aynen senin gibi birinci denememde kesinlikle hamile kalacağımı düşünüyordum.diğerleri 5 veya 6 aya kadar kalırsın dediklerinde bana çoooookkk uzun geliyordu.ama değilmiş bak 5. ayımdayım gelecek ayda olmazsa doktora gidicem.bak şimdi ben bi okuma var oraya gidiyorum.orada söz ismini vererek sana dua edicem ama hakkında hayırlı en kısa zamanda hamile kalman için.öptüm seni.

ınsallah canım ya ınsallah en kısa zamanda gelır melegım senınkıde gelır ınsallah canım dua için Allah razı olsun Allah ım kabul etsın ınsallah dualarımızı çok sagol tatlım

merhaba kızlar nasılsınız okudum bütün yazılanları regl olan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin bidahaki aya kısmet inşallah
selzehçim sende yiyip bitiriyosun kendini lütfen üzülme bu kadar herşeyin hayırlısı rahat olmak gerekiyo gerçekten bende yarın doktora gidicem benimde 2. ay ama kendimi daha rahat hissetmem için eminim bi sorunumuz yok sadece biraz bekletecek bizi bebişlerimiz ama bu aydan sonra gerçekten kendimi dinlemicem bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi takma kafana rahat ol dedi lütfen sende üzme bu kadar kendini

evet ne yapıyorsam kendıme yapıyorum zaten canım bende dınlemıcem artık belırtı falan yok hiç bişi yok regl günü gelınce ya regl olurum yada olmam bu kadar basıt hatta regl günümü bıle hatırlamasam çok ıyı olur kendımı mahvettım 2 aydır zaten artık ne olursa olsun bosverıcem

Sadece konusmayla durmasin bu karar, kendini baska seylere ver, ne bilim baska birseye hedeflen. Beynini kandir. Hersey cok guzel olacak bundan emin ol ve inan.

Sadece konusmayla durmasin bu karar, kendini baska seylere ver, ne bilim baska birseye hedeflen. Beynini kandir. Hersey cok guzel olacak bundan emin ol ve inan.

yavas yavas olur zaten bırden kımse kendını baska seylere veremez herkes farklıdır sen farklısın ben farklıyım bırazcık kendını benım yerıme koy o zaman daha ıyı anlarsın beni ben yaparım dedıgım seyı yaparım yeterkı ısteyeyım

kesinlikle boşverelim tatlım ben mesela görümcem evlenicek onun işlererle uğraşmaya çalışıcam aklımı o tarafa vericem sende bişeyler bul başka şeylerle ilgilen

kesinlikle boşverelim tatlım ben mesela görümcem evlenicek onun işlererle uğraşmaya çalışıcam aklımı o tarafa vericem sende bişeyler bul başka şeylerle ilgilen

bencede canım bız bunu basarıcaz ben emınım bende ehlıyet kursuna yazılıcam zaten ıstıyodum fırsat bu fırsat çocuk falanda yok rahat rahat alayım barı ehlıyetımı