bencede canım bız bunu basarıcaz ben emınım bende ehlıyet kursuna yazılıcam zaten ıstıyodum fırsat bu fırsat çocuk falanda yok rahat rahat alayım barı ehlıyetımı
bencede ehlıyete yazıl neden olmasınkı zaten uzun zaman sürüyor ehlıyet konusu ben ne zamandır ıstıyodum sonra kaldı artık alma vaktım geldı bos zamanımda almam gerek sonra vaktım olmayabılır çünkü bosver yogun geçsın zaman
evet yaptırdım sonucu almadım.. saat 5 te alcam ama dr. muane etti gebvelik gözükmüyor dedi kanda belli olcak işte ama yokmuşşşşşşşşş gebelik amam reglde olmadım hala nasıl iş anlamadım canım nasıl sıkkın anlatamam ağlaya ağlaya dermanım kalmadı zaten bi taraftan yüz felci geçiriyorum off kafayı yiycem moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavas yavas olur zaten bırden kımse kendını baska seylere veremez herkes farklıdır sen farklısın ben farklıyım bırazcık kendını benım yerıme koy o zaman daha ıyı anlarsın beni ben yaparım dedıgım seyı yaparım yeterkı ısteyeyım
Umarim beni yanlis anlamadin...Cok uzulurum eger kendimi yanlis ifade ettiysem, yanlis bir imaj birakmak istemem asla...
Tabikii hepimiz farkliyiz,olayin guzelligide burda zaten, seni cok iyi anliyorum , ilk attigim mesaji galiba okumadin, ben nisanda hapi biraktim ve anca ocakta hamile kaldigimi yazmistim, seni anlamamda kimi anlarim...Ama su varki evet sen istersen herey olur istemekle kalma seç bence. Evren o kadar zenginki dileklerini iletirsen siparis edersen birsekilde sana donecektir.
Kolay bir donem degil bunun bilincindeyim ,cunku bunu bende yasadim, tuvalete gidipte adet oldugunu gorunce goz yaslarina bogulmalar hayal kiriklarina ugramalar, acaba bende sorunmu var demeler, sonra esininde ozguveni kaybolmasi acaba bendemi sorun var demeleri vs...hepsini yasadim . Af et beni yanlis ifade ettiysem kendimi, demek istedigim sadece baska seye hedeflen ve inan olacaktir .
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) mavim.......................19 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu???????) Aussie Angel.............28 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos kış güneşi..................2 ağustos esengüven..................1-3 Ağustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos sultan......................12 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos ecem09.....................18 ağustos vahide-m..................20 21 agustos eboş.........................22Ağustos zuzu........................22 Ağustos yoncax....................22 23 agustos duygum_06.................23 Ağustos seduş........................24 Ağustos eyşan........................24 Ağustos butterfly45...............28 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
evet yaptırdım sonucu almadım.. saat 5 te alcam ama dr. muane etti gebvelik gözükmüyor dedi kanda belli olcak işte ama yokmuşşşşşşşşş gebelik amam reglde olmadım hala nasıl iş anlamadım canım nasıl sıkkın anlatamam ağlaya ağlaya dermanım kalmadı zaten bi taraftan yüz felci geçiriyorum off kafayı yiycem moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy canım ya valla ne desem biliyorum boş ama hayırlısı artık herşeyin başı sağlık olmasa da bu kadar üzülüp kendini dahada hasta edeceksin benim bile inanırmısın çok kafaya takmaktan vücüdumda siğiller çıkıyor görüp iyice stres yaptım hatta ameliyat olup aldırdım ama geçen baktım yine çıkmış bu ara parmağımda yara çıktı hiç ellemeden dokunmadan yara çıkmış sinir oldum herşey stresten oluyor lütfen sıkma canını bu kadar herşeyi Rabbim bilir hayırlısı inşallah
canlarim merhaba. sizden ayrilamiyorum. yollardayim aslinda ama bi yolunu bulup sizi okuyorum ben asli nda bebisi skiya dim en iisi. olursa supriz olcak kafamdan cikardim en iisi bu kizlar bos kalmak ii gelmio
ayy canım ya ne diyim bilmiyorum ki allah acil şifalar versin öncelikle en önemliside kendi sağlığın hayatımm ne olur bu kadar çok üzülme hayırlısı böyleymiş demkki seni çok iyi anlıyabiliyorum ama kendini toparlamazsan daha çok üzülücek ve yıpranacaksınn
ne olur moralini yüksek tutmaya çalış