Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım ya ama ne var biliyomusun ben bu iki ay resmen mide bulantısı dışında bütün belirtileri yaşamıştım olmayınca çok üzüldüm o yüzden dedim ister istemez etkileniyo insan

iyiyiz duygucum sen nasılsın?
tşkler iyiyim canım reglimin bitmesini bekliyorum yeni bir ay yeni bi umut işte bizimkisi daha önceleri çok kafama taktım ama tafama taktığım kadarda çalışma yapmadım bu ay benim için çok farklı geçeçek bi taraftan çocuk için zemin hazırlıcaz bi taraftan ders falan kafayı yicem yani bu ay kafam çok meşgul olcak çocuk düşünmeye zamanım olmucak bu gün yine kahve falında bebek çıktı fala inanmam ama yinede falsız kalmam hakkımızda hayırlısı olsun canım

anladım canım ya ama ne var biliyomusun ben bu iki ay resmen mide bulantısı dışında bütün belirtileri yaşamıştım olmayınca çok üzüldüm o yüzden dedim ister istemez etkileniyo insan
haklısın canım da,hani daha öncede demiştim bence o belirtiler hazırlık belirtisi yakında olacak ya ondan şimdiden hazırlanıyor vücutmerak etme yakında hayırlı haberler vericez ve alıcaz

sadece çok üzüldüm konusmak kolay gelıyor ondan yanı zaten çok kötüyüm bırde sen üstüne öyle yazınca daha kötü oldum sen hap kullanmısın ama senın 7-8 ay kalmaman normal olabılır tabıkı ama ben hapta kullanmadım neden dıyorum ama kısmet artık Allah ım hayırlısını bılır

öyle canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.ama beni en çok heyecanlandıran taraflardan biride şu an adet olupta çalışmaları ve belirtileri birlikte yaşayıp birlikte bekleyecek kişilerden olmamız

haklısın canım da,hani daha öncede demiştim bence o belirtiler hazırlık belirtisi yakında olacak ya ondan şimdiden hazırlanıyor vücutmerak etme yakında hayırlı haberler vericez ve alıcaz

biliyomusun bende geçen ay baktırdım (çok günah ama işte yine uydum şeytana) kadın evlimisin sen dedi evet dedim o zaman senin kızın geliyo ya hamilesin yada kalmak üzeresin sen dedi çok şaşırdım bakalım artık geçenlerdede rüyamda gördüm kız çocuğum olmuştu çok güzeldi hep kucağımdaydı çok etkilenmiştim rüyada kız çocuğu ne demek acaba biliyomusunuz

neye çalışmalaramı ben diğer aylarda yumurtlama gününü takip ederdim gerisini boş verirdim ama buay regli biter bitmez başlıcaz bakalım sende bu ay düşünüyodun dimi canım
evet cumartesi başlayacağız kısmetse ve öbür adete kadar devam bakalım.en güzel tarafıda bir kaç kişinin şu an adet olupta çalışmalara birlikte başlayıp birlikte bekleyecek olmamız