Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hayırlısı ile bir kızın olacak heralde.

valla canım bende fala hiç inanmam bügün kahve içtik öylesine kapattık ve komşuya baktırdık oda bebek gördü valla canım rüya yorumundan hiç anlamam inşallah gördüğün rüya hayırlara vesile olur bende bugün rüyamda bebek gördüm kücücüktü ve çok güzeldi akşam izlediğim filmde bebeğe çok üzülmüştüm ondan girdi galiba rüyama

kızlar ben yeni adetle birlikte arı sütü,bal, polen karışımına başladım.daha sonra araştırdım baktım ki bu arı sütü kraliçe arıların beslenmesi içinmiş.bununla beslenince yumurta sayıları 1500-2000 oluyormuş.bunun dışında tavuk, fare gibi hayvanlara arı sütünü denemişler yumurtlama sayıları artmış ve embriyo gelişimleri hızlanmış.dolayısıyla bayanlarda da yumurta sayılarını ve saglıklı yumurtlamayı tetikliyormuş.ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

belkide canım ama inşallah seninde rüyan hayırlara vesile olur

evet cumartesi başlayacağız kısmetse ve öbür adete kadar devam bakalım.en güzel tarafıda bir kaç kişinin şu an adet olupta çalışmalara birlikte başlayıp birlikte bekleyecek olmamız
evt canım çok heyecanlı bi bekleyiş oluyo ama bu heyecana kapılıpta kendimizi fazla kaptırmamamız gerekiyo burası çok güzel bi paylaşım alanı belirtilerimizi paylaşmak heyecanlı bekleyişler heyecanlar sevinçler üzüntüler bunları birbirimizle paylaşmak birbirimizin yanında olmak çok güzel şeyler ay duygularım kapardı yazım karman çorman oldu neyse iyikide böyle bi plartform var iyiki sizler varsınız şahsen ben bu özel konuları etrafımdaki insanlarla paylaşamıyorum ama sizler başkasınız

kız vahide avatar nasıl olmuş benim.yoncax melek,ruhlar aleminden artık bekleyipte sıkılmış meleğini kapıp koştur koştur geliyor🙂

CANIMSIN...çok ama çok ozur dilerim , inan amacim ne seni nede baska birini uzmek...olamaz boyle birsey.
Bak gulum biz hep karsidakinin lekesine bakar laf atariz ama ustumuzdeki lekeyi gormeyiz. Benim lekemi sen gorebilirsin , ben belki dikkat etmem, yani disardan bakan birin fikirleri cok onemlidir. Sen gebelige kafani taktikca cikmaz bir cembere gireceksin.Bunun bilincindeyim ve sadece seni uyariyorum guzelim benim.
Rahat ol lutfen...Baska seylere heeflen.Cok ozur dilerim gulum inan amacim uzmek degildi , seni seviyorum.