yoncax Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.901 selzeh' Alıntı: o zaman o arı sütü azmıs çok bakalım bende çıkabılırsem yarın alıcam ınsallah bu arada özel mesajında markayı yazmamısın baskasının yazısı gelmıs galıba bır daha yazsana canım Genişletmek için tıkla ... gönderdim yine
selzeh' Alıntı: o zaman o arı sütü azmıs çok bakalım bende çıkabılırsem yarın alıcam ınsallah bu arada özel mesajında markayı yazmamısın baskasının yazısı gelmıs galıba bır daha yazsana canım Genişletmek için tıkla ... gönderdim yine
S selzeh Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.902 yoncax' Alıntı: canım mesaj yazdım alınca haber ver,birde özel mesajları kimse görmez dimi. Genişletmek için tıkla ... geldı canım sagol kımse görmez merak etme
yoncax' Alıntı: canım mesaj yazdım alınca haber ver,birde özel mesajları kimse görmez dimi. Genişletmek için tıkla ... geldı canım sagol kımse görmez merak etme
yoncax Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.903 selzeh' Alıntı: geldı canım sagol kımse görmez merak etme Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi sitesi var ordan araştırabilirsin.
selzeh' Alıntı: geldı canım sagol kımse görmez merak etme Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi sitesi var ordan araştırabilirsin.
S selzeh Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.904 yoncax' Alıntı: dediğim gibi sitesi var ordan araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... baktım canım süzme çıçek balı alıcaz dımı
yoncax' Alıntı: dediğim gibi sitesi var ordan araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... baktım canım süzme çıçek balı alıcaz dımı
yoncax Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.906 selzeh' Alıntı: baktım canım süzme çıçek balı alıcaz dımı Genişletmek için tıkla ... evet canım kavanozdan baktım şimdi süzme çiçek bal yazıyor 850 gr. zaten tadı çok farklı diğer ballara hiç benzemiyor
selzeh' Alıntı: baktım canım süzme çıçek balı alıcaz dımı Genişletmek için tıkla ... evet canım kavanozdan baktım şimdi süzme çiçek bal yazıyor 850 gr. zaten tadı çok farklı diğer ballara hiç benzemiyor
yoncax Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.908 selzeh' Alıntı: organık olanıda var hangısı Genişletmek için tıkla ... benimkinde organik diye birşey yazmıyor sadece süzme çiçek balı.
selzeh' Alıntı: organık olanıda var hangısı Genişletmek için tıkla ... benimkinde organik diye birşey yazmıyor sadece süzme çiçek balı.
yoncax Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.909 selzeh' Alıntı: organık almamıza gerek yok o zaman Genişletmek için tıkla ... yok yok zaten kendisi saf balmış.
selzeh' Alıntı: organık almamıza gerek yok o zaman Genişletmek için tıkla ... yok yok zaten kendisi saf balmış.
S selzeh Hamiş Melek 29 Temmuz 2009 #8.910 yoncax' Alıntı: yok yok zaten kendisi saf balmış. Genişletmek için tıkla ... anladım canım çok sagol yarın çıkarsam alırım kesın
yoncax' Alıntı: yok yok zaten kendisi saf balmış. Genişletmek için tıkla ... anladım canım çok sagol yarın çıkarsam alırım kesın