İnşallah Ağustos ayının anne adayları sizler olucaksınız azme bak maşallah ha şöyle selzeh sen keyifli mutlu olursan herşey yolunda gider yoncaxla sana iyi çalışmalar başarılar arkadaşlar
Benimde sağ tarafım ağrıyodu drlar keseyi görene kadar rahat etmiyorlar hatta ilk gördüklerinde küçüktü kese yine bile tam görmeden keseyi normal bir gebelik diyemeyiz dediler.Sende biran önce gitsen neden hafta sonu ben özel hastanedeki tafsiye edilen dr gittim elbette özeline gitmek iyi ama inan bana gayet güzel ilgileniyorlar.Sonuçta gittiğim drda muaynahanedeki gibi iyibilen bidrdur ama şartları elverip kendine bir yer açamamış olabilir neyse ALLAH en doğru kişi kimse ona denk getirsin.anladım cnm gecmıs olsun tekrar kanaman devam edıyomu pekı benımde sag kasıgım cok agrıyo
cnm bende ozel hastenedekıne gıdıyorum hep gıttıgım dr gıdecem zaten 5 yasında bı oglum var onunla hastaneye gıtmek zor oluyo esımde hafta sonu ızınlı oldugu ıcın hafta sonu gıdıyoruz o cocukla ılgılenıyo yanıBenimde sağ tarafım ağrıyodu drlar keseyi görene kadar rahat etmiyorlar hatta ilk gördüklerinde küçüktü kese yine bile tam görmeden keseyi normal bir gebelik diyemeyiz dediler.Sende biran önce gitsen neden hafta sonu ben özel hastanedeki tafsiye edilen dr gittim elbette özeline gitmek iyi ama inan bana gayet güzel ilgileniyorlar.Sonuçta gittiğim drda muaynahanedeki gibi iyibilen bidrdur ama şartları elverip kendine bir yer açamamış olabilir neyse ALLAH en doğru kişi kimse ona denk getirsin.
Duva etmezmiyim gülüm herzaman ama sen duvana devam edicen hayırlısıyla benim durumum kritik lekelenmelerim var bebeğin önümüzdeki hafta görülmesi gerek kesesi düzensiz ben mucize olucam arkadaşlar .teşekkürederiz kız inşallah biz size dua ettik bol bol,sıra sizde
Duva etmezmiyim gülüm herzaman ama sen duvana devam edicen hayırlısıyla benim durumum kritik lekelenmelerim var bebeğin önümüzdeki hafta görülmesi gerek kesesi düzensiz ben mucize olucam arkadaşlar .
Fatoşcum senin belirtiler iyiye alamet gözüküyo umarım seni sevindirir bu belirtiler bu ay cnm senin bebiş gelir bu ay inşallah. Nurcum sen nasılsın en yakın beklediklerimden biride sensin hadi bakalım.
canım sen merak etme,dualarımızı hep edicez.inşallah sende başlarda sıkıntı yaşıyorsun ama sonra rahat edeceksin bak hiçbişey çıkmayacak.içini ferah tut.Duva etmezmiyim gülüm herzaman ama sen duvana devam edicen hayırlısıyla benim durumum kritik lekelenmelerim var bebeğin önümüzdeki hafta görülmesi gerek kesesi düzensiz ben mucize olucam arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?