bendeki arı sütü krem rengiydi.canım illa markalı olması gerekmiyor.bizde markalı aramadık.sadece güvendiğimiz yerden aldık.aktarda olması şart degıl tabide marketteki arısütleri buzdolabındamıydı?
teşekkür ederim, arı sütü ve polen mi sadece? sanırım büyük marketlerde ya da aktarlarda bulunuyormuş, öyle mi?canım bunların her derde devası var geçende yazmıştım.etkisi olur olmaz ama ben kullanmaya başladım.en belirgin etkisi kadının doğurganlığını arttırıyor.en azında yumurta sayısı ve kalitesi açısından bir deneyeceğim bakalım.adetle başladım devam ediyorum
Selam melekler...hayırlı cumalar...
canım evet en önemlisi buzdolabında olmasıymış o yüzden bastıra bastıra söylüyorum.bizede öyle dediler bozulur yoksa demişlerdi polen de mı buzdolabındaydı?bide nekadar dı fiyatlarıanladım canım benım baktıgım arı sütü böyle yag rengınde gıbı falandı yanı kutudan o kadar görünüyodu küçük şişelerde idi dolaptaydı evet polende yanındaydı hatta aynı markaydı ıkısıde bu aksamda baska yere bakıcam orda nasıl bakalım arastırıcam ıyıce fıyatıda uygundu bu arada arı sütünün markette
canım evet en önemlisi buzdolabında olmasıymış o yüzden bastıra bastıra söylüyorum.bizede öyle dediler bozulur yoksa demişlerdi polen de mı buzdolabındaydı?bide nekadar dı fiyatları
canım eğer düşünürsen bal-arı sütü-ve polen bunları ayrı ayrı alıp sen karışım yapacaksın.ben aktardan aldım belli bir marka olması gerekmiyor.ama güvenilir bir aktar olması lazım birde kesinlikle polen ve özellikle arı sütünü sana buzdolabından vermeleri gerekiyor.biz pazar günü çok yer gezdik ta akşam güvendiğimiz yerden aldık.günde 2 tatlı kaşığı aç karnına alman gerekiyor.o kadar çok faydası varki.ama ben internetten baktım şok etsisi yaratmak için gr mını biraz fazlalaştırabilirmişsin.bende yumurtlama dönemim yaklaşıyor diye günde 3 tatlı kaşığına çıkardım.bol bol yumurtlayayım diyeteşekkür ederim, arı sütü ve polen mi sadece? sanırım büyük marketlerde ya da aktarlarda bulunuyormuş, öyle mi?
iyimiş aslında şişe sayısı ve fiyat yani bize iki küçük şişe verdi adam tanaesi 12ymiş ama bize iksini 15 e verdi.sen yine bir araştır aktarlardan da.canım polende yanındaydı işte yanyana koymuslar arı sütü 11.25tl falandı polende o cıvarda ıdı ve arı sütü kutuda küçük şişelerdeydı ama kutuda 6 yada 8 şişe vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?