nasılsınız bakalım
önemli değil canım siz yeterki bol bol çalışında ramazan ayı bereketiyle gelsin.çok mersi tatlım teşekkürler
canım hamişlik gercekten hayatında yaşayabilicen en güzel duygu,ama ilk aylarda bunu anlmak bıraz zor,çünkü ben hamiş oldugumu unutuyorum çoğu zaman ve o sekılde hareket edıyorum diyebılırım🙂gecenler de karnımda bebeiş kımıldadı yataktan sıcradım o ne dıyeee🙂ama arkasından o kadar mutlu oldum ki anlatamam bebeşim yaşıyodu ve bana uyarı gönderiyodu ben varım artık diyeeeee🙂o duyguyu yaşamak cok guzel , senın bı parcan içinde senınle şekil alan bi canlıı,yani senin bebişin,Alllahım herkeze bu duyguyu yaşatsın,daha şimdiden onunla konusmaya başladım ,onu hergun bır saat sevıyorum,zaman cok cabuk gecıyo suan 3 aydayım ve canım bebeişim büyüyor yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,onun şimdi küçüçük elleri,minnacık bşirine meraba hamişlik nasıl inşallah bizde o duyguyu biran önce yaşarız...hamişlik nasıl bir duygu ne hissediyorsun
aminnnnönemli değil canım siz yeterki bol bol çalışında ramazan ayı bereketiyle gelsin.
canım hamişlik gercekten hayatında yaşayabilicen en güzel duygu,ama ilk aylarda bunu anlmak bıraz zor,çünkü ben hamiş oldugumu unutuyorum çoğu zaman ve o sekılde hareket edıyorum diyebılırım🙂gecenler de karnımda bebeiş kımıldadı yataktan sıcradım o ne dıyeee🙂ama arkasından o kadar mutlu oldum ki anlatamam bebeşim yaşıyodu ve bana uyarı gönderiyodu ben varım artık diyeeeee🙂o duyguyu yaşamak cok guzel , senın bı parcan içinde senınle şekil alan bi canlıı,yani senin bebişin,Alllahım herkeze bu duyguyu yaşatsın,daha şimdiden onunla konusmaya başladım ,onu hergun bır saat sevıyorum,zaman cok cabuk gecıyo suan 3 aydayım ve canım bebeişim büyüyor yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,onun şimdi küçüçük elleri,minnacık b
canım hamişlik gercekten hayatında yaşayabilicen en güzel duygu,ama ilk aylarda bunu anlmak bıraz zor,çünkü ben hamiş oldugumu unutuyorum çoğu zaman ve o sekılde hareket edıyorum diyebılırım🙂gecenler de karnımda bebeiş kımıldadı yataktan sıcradım o ne dıyeee🙂ama arkasından o kadar mutlu oldum ki anlatamam bebeşim yaşıyodu ve bana uyarı gönderiyodu ben varım artık diyeeeee🙂o duyguyu yaşamak cok guzel , senın bı parcan içinde senınle şekil alan bi canlıı,yani senin bebişin,Alllahım herkeze bu duyguyu yaşatsın,daha şimdiden onunla konusmaya başladım ,onu hergun bır saat sevıyorum,zaman cok cabuk gecıyo suan 3 aydayım ve canım bebeişim büyüyor yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,onun şimdi küçüçük elleri,minnacık b
evet kesinlikle ağır iş yapma ben denememizin 3. ayımda deli gibi bir plates sevdasıyla ağır hareketler yapmıştım vede bazı ağır işler. sonra olan oldu 5 haftalıkken gitti bebişim.çok üzülmüştüm.Allah kimseye yaşatmasın.aminnnn
bende dünkü yazıları okudum şu ağır işler konusunda bende bugün gidip temizlik işlerimi halledeyimgeçen aylar pek dikkat etmedim kendime bu ay daha dikkatli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?