topige girmeyeli çok oldu ama hamişlerimiz artmış maşallahhhhhhhh bu arada hayırlı cumalar herkese bu mübarek günde rabbim herkesin sesini duysun göbişerine melekler nasip etsin inşllh tabi benimde 🙂)
allah tamamina erdirsiin canim gozun aydin olsun allah isteyen herkese versin bizlere ne tavsiye edersin ben de bu ay basladim allah nasip ederse anne olmak istiyorum
ben pek anlamiyorum bu tumurlama gunlerini valla bi tuturlu dogru hesaplayamiyorum bende senin gibi yumurtlama testi almak istiyorum umarim ise yarar
yasmin bende 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadım hsg filmi çektirdim tek tüpüm tıkalı çıktı senin sorunun varmıydı acaba bendede 2 hafta önce belirtiler başladı bugun olmam lazımdı ama olmadı hiç bi belirtim yok sadece miğdem bulanıyor yemeklerden sonra okadar ve hala devam ediyor ama bu adet dönemimde oluyor bana en yakın sensin cvp yazarsan sevinirim bu arada çoooooooooooooooook tebrik ederim rabbim sağ sağlım kucagına alıp koklamayı nasip etsin sana seni çokkkkkkkk iyi anlıyorum canım kimbilir nasıl heycanlısındr iyi bak bebişimize tamammıona göre
arkadaslar adetime bir gun kala idrar testi yaptim normalde ya arti olmaliydi yada eksi ama benim sonuc yarim arti cikti nasil oluyo anlamadim yan cizgi cok net ama usteki cizgi hem silik hemde yarim cikti yani yarim arti gibiydi bu nasil oldu anlamadim bilgisi olan varmi bana yardimci olun lutfen
herkese günadın,
umarım hepiniz çok iyisinizdir.. cuma gününüz mübarek olsun bu güzel günün şansına hepimizin göbekleri bebekle dolsun 🙂
lavinyam naptın test yaptın mı?
canım çok sevindim 🙂 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. darısıda bizim başımız inşallah kızlar 🙂
Allah tamamına erdirsin canım inşallah çok sevindim benim de bu gün 29.gün 30. gün olduğu da oluyo bazen bu ay çok umutlandım inşallah ben de hamileyimdir benim için de dua edin nolur yarın da olmazsa test yapcam inşallah iki çizgiyi de görürüm
ben pek anlamiyorum bu tumurlama gunlerini valla bi tuturlu dogru hesaplayamiyorum bende senin gibi yumurtlama testi almak istiyorum umarim ise yarar
buray cim insallah canim allah gonlune gore versin bu ay mujdeli haberlerini bekliyom bana yazmayi unutma canim
topige girmeyeli çok oldu ama hamişlerimiz artmış maşallahhhhhhhh bu arada hayırlı cumalar herkese bu mübarek günde rabbim herkesin sesini duysun göbişerine melekler nasip etsin inşllh tabi benimde 🙂)
yok cnm daha yapmadım daha almadım test yani dışarı cıkınca alıp tekrar yapacam o zaman haber ederm size sonucu bu arada sizlerinde cumanız mübarek olsun
asimm cnmm silik yakalamışsın sanırım sen devam et yapmaya silik olduysa koyulaşacaktır inşallah devam et yapmaya kalmazsa test eczanelerde var alırsın yine bişi olmaz inşş tutturursun cnmm
Allah tamamına erdirsin canım inşallah çok sevindim benim de bu gün 29.gün 30. gün olduğu da oluyo bazen bu ay çok umutlandım inşallah ben de hamileyimdir benim için de dua edin nolur yarın da olmazsa test yapcam inşallah iki çizgiyi de görürüm
canım hoşgeldin aramıza inşallahh bu topik sanada uğurlu gelir iki gün arayla iki hamiş çıkardık burdandaha çok yenisin inşallahh fazla bekletmeden gelir küçük meleğimiz
canım yumurtlama testleri işe yarıyor bence en azından yumurtan varmı yokmu nezaman yumurtluyosun hepsini öğreniyosun yanlız eczaneler bildiğim kadarı ile sipariş üzerine getiriyo ve pahalı sen eğer alacaksın gittigidiyorda çok uygun fiyatı avantajlı ürünler var bilgin olsun ben 20 ovülasyon testi + 5 erken gebelik testinin 22.90 aldım kargoda ücretsiz ve özel paketlerde geliyor yani anlaşılmıyor içinde test olduğu
şirineeeeee hoşgeldin aramıza canım umuarım bu topik sanada uğurlu gelirtüpün açıldıysa çok takma canım kısa sürede hamile kalabilirsin benim yengemde öleydi tüpü tıkalıydı açtılar ve 3 ay sonra hamile kaldı darısı sana inşallahh hadi bakalım hayırlısı
aaaaa bu çokk güzel haberrrrrr sen cumartesi sabah bir test daha yap yada en iyisi git bir kan testi ver bana görede hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn ayy bu ara ne kadar güzel haberler alıyoruzz yaa topiğimize umut yağıyor valla kırkbinkere Maşallahhh
canımmmmm günaydınnn ve hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrRabbim bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul etsi inşallahh
lavişimmmmmmmmmm hakkat nerde kaldınn ya uyanamadın mı daha hadi seni bekliyoruz inşallahh hayırlı haberlerle gel kuzum dualarım seninle şu mübarek gün hürmetinee 🙂
evettt ececimmmm hamişlerimiz arttı maşallahhhh sıra kimde diye dört gözle bekliyoruz bakalıminşallahh bu ay sanada uğurlu gelir
ayyy sen bizi çatlatıcanmı yaaneyse geç olsun güç olmasın inşallahh hayırlısı olsun kuzummm benimm
evet canım silikti bu iyi bişey demiyaa zaten aşırı akıntım var hala da devam ediyo akşam tekrar yapıcam cumartesi sabah da maç varinşallahh golll olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?