bende tam bılmıorm ama bn dusuk yaptıgmda bır kere yapıp bırak dedıler 2 3 ay gecsn dedıler ılıskı sırasnda bebk tutunamıoms dedıler.tabı ben uygulamadam bkalm bu sefer nolcak
kızlar moralim kocaman bir sıfır. Lavaboya gitmiştim akıntıyla beraber pembemsi bi akıntı geldi,sanırım adet oluyorum..Şimdi sevineyim mi üzüleyim mi ? Tam bugün,beklenmeyen günümdü...Allahım sen bizi asilerden etme ama istemeyen hemen hamile kalıyo bu nasıl iştir yaw......Demek ki tek cevabı var DÜŞÜNMEMEK,TAKMAMAK,İSTEMEMEK.....
İsyan etmiyorum haşa, ama üzülüyorum...Hep hayırlısını ve sağlıklısını istedim.Demekki bu sefer de değilmiş...
yanlizlik cok zor arkadaslar insan birsure sonra gercek anlamda aile olmak istiyo ben gurbet geliniyim burda kimsem yok derdimi paylasacagim sevincimi paylasayim bir evladim olmasini istiyom artik esim ise gittiginde yanliz uyanmaktan yanliz kahvalti yapmaktan biktim arik oyyyle ozeniyomki buyuk ailelere bi 5 tane falanolsun istiyom
ül güzeli bence yumurtlama gunlerıen cok takılma hamıle kalabılıyorsan ter turlu kalırsın ılk hamılegm adet bıttı bız ılıskıye grdık kaldık sımdı yıne ole bıter bıtmez gırdık smdı yıne hamıle yım sanırım🙂 hemde adet bıtr bıtmez hamıle kalanların kız bebeklerı olurmus sanırım 😉
yabancı kaynaklarda spermlerin (bazı kişilerin spermlerinin) 5 güne kadar canlı kalabildiğini okumuştum hale, işte kız bebek olayı da buradan geliyor, x kromozomu taşıyan (dişi spermler) daha yavaş ancak daha uzun yaşıyor, y kromozomu taşıyan erkek spermler ise çok daha hızlı ancak daha çabuk ölüyor, yumurtlama gününden birkaç gün önce ilişkiye girersen kız bebek şansını, yumurtlama günü civarında girersen erkek bebek şansını arttırıyorsun.
Ovulation Calendar, Ovulation Calendars | Ovulation Calculator bu siteden kendi takvimini oluşturup günlerini hesaplayabilirsin gül güzeli, ancak tıpkı halenin dediği gibi olacaksa hertürlü oluyor kafaya takmamaya çalışmak, elinden geleni yapıp gerisini Allaha bırakmak en iyisi..
oyyy temiz kalpli arkadaşımmm benimmmbakalım hayırlısı kuzum yaaa akşam tekrar yapıcam benim silik çıkacağından da hiç umudum yoktu ama çıktı valla yumurta problemi varya korkuyodum inşallahh o testi öle silik gördüğüm gibi gebelik teslerimizide silik görürürz hatta daha da net görürüzzzzzz inşallahhh kendimle beraber sizler için de çok dua ediyorum yaaa allahım dualarımızı kabul etsin inşallahh.
Canım Allah bağışlasınn oğlunu Rabbim inşallah onada bir kardeş nasip eder doktora gittinmi bu iki sene içerisinde bir sorun varmıymış.
bende aynı seylerı yasıorm sankı belim kopucak.goguslermde cok acıo
selamlar kızlar hala adet olmadım içim kıpır kıpır ama test yaptım çıkmadı 6 gün geçti ilk hamileliğimde üç günden sonra çıkmıştı acaba stresten mi ggecikiyo hiç bu kadar gecikmemişti yarın kandan baktırcam inşallah çıkarAllahım inşallah bu ay nasip eder
bende persembe yada cuma adet olmam lazım bakalım aksam cok agrım vardı belım ve kasıkalrımn agrısı ayaklarıma kdr vurdu gun gectkce agrılarm cogalıo
1 ya da 2 ilişkinin tutunmayla hiç bir alakası yok, zaten ilişkiden sonra spermlerin yumurtaya ulaşması için belli bir zaman geçmesi gerekiyor ve yumurtaya ulaştıktan sonra döllenme olayı gerçekleşiyor(yumurta olgunlaşmış ve çatlama oluşmuşsa) döllenmeden hemen sonra 8 gün hücre bölünmesi geçirerek tüplerden rahim içine yol alıyor yerleşme bu 8 günün sonunda oluyor yani yerleşme döllenme arasında tam 8 gün zaman gerekiyor dolayısla kaç tane ilişkiye girdiğinizin bir önemi yok eğer tekrar ilişki önemli olsaydı o 8-9 günü yatakta geçirmeniz gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?