S
insallah canim birgun guzel haberi sendende aliriz allah annelik duygusunu sanada gostersin banada canim bende oyle merak ediyorum ki annelik nasilbir duygu yasitlarim ikinci anneligine hazirlanirken ben daha birinciyi bile yapamadim kardesim banada dua et nolur birbirimizi tanimiyoruz ama inaniyorum ki allah bu icten dualarimizi kabul edecektir canim allaha emanet ol
kıslar biliyosunuzki 3 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 4. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1)TATLI_BELA..............sanırım 5 haftalık
2)yasmin nil...................
3)bur-ay...............
ADET BEKLEYENLERİMİZ
ASİMELEK .........6-7-8-9-10 nisan
gul-guzeli ...... 13 mart
patalena........22 mart
Ciel.....................21 mart
essenn...............14 nisan
kardelen000............26 mart
yakışıklım ....................5-6 nisan
selamet ......................10 nisan
shekerr_hale ..................20 nisan
koyusiyah.............................5-6 nisan
offffffffffffff içimde bi sıkıntı var bagıra bagıra aglamak istiyorum sebebini bilmiyorum 🙁 konuya alakasız oldu ama ıcmı dokmek ıstedm
yaaa ovülasyonn testi yaptım ama diğer yaptıklarımdan dda silik çıktıen koyu çıktığı gün pazartesi günüydü acaba ben o gün mü yumurtladım ki yarında yapsam mı test
kizlarrr...adetime 8 gün kaldi..dünden beri cok akintim,kahverengi lekelenmeler ve mide agrim var..sizce neden olabilir..
kizlar iyi aksamlar su yumurlama testleri nasil oluyo bazilariniz deniyomus bende almayi dusunuyorum ama cok pahali burda acaba turkiyede fiyati nekadar ordan siparis etsem diye dusunuyorum aslinda nasil kullanacagimida bilmiyorum nasil kullaniliyor beni bilgilendirirmisiniz bu test hergunmu yapiliyo bir testin icinden kac adet test cikiyo simdiden cok tesekkur ederim canlarim cvplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?