canım yaaa bak Lavişim ne güzel demiş Rabbime ellerini aç dua et diye ben bugün facebookda Mevlananın bir sözünü okudum o kadar hoşuma gittiki üzüntülü olduğum zamanlarda bende yapıcam Mevlana diyor ki
" üzülme.... derdin ne olursa olsun bir Abdest al nefes gibi... Bir seccade ser odanın bir köşesine otur ve ağla , dilersen hiç konuşma. o seni ve dertlerini senden daha iyi bilir unutma... "
canım adetine daha var ama hayırlısı olsun ne diyeyim hiç bilemiyorum vallahi...
adetin nezamandı ki canım benim. ya yeni adetin yakında şişkinlik ondan olmuş olabilir yada biliyorsun ayaklarımız az bir beton görse soğuk alsa karnımız gene şişer yani bunu umudunu kırmak için sölemiyorum tabiiki ama herşeye hazırlıklı olmak lazım. ama sen içim rahat etsin kafamdaki soru işaretleri gitsin diyorsan ben derim ki test yap hayırlısı olur inşallahh .
aaaa ne ki acaba randevun kaçda haberdar et mutlaka canım inşallah ciddi bir sorun yoktur dualarım seninle canım hayırlı haberlerle gel.
bu arada ben demekki pazartesi günü yani adetimin 12 günü yumurtlamış olabilirim ozaman ilişki olmuştu öncesinde de olmuştu ama sonrasında olmuşmuydu hatırlayamadım
hayırlısı artık pek umutlu değilim bu ay neden bilmiyorum ama kısmet ne diyelim