Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

cnmm sen yinede deme öle Allah hayırlı zamanda versin inşş diyelim biz öyle kestirip atma cnmm yaaa

tamam cnm ekliyorum hemen seni de inşş hepimizin olacak birgün biraz sabır ve dua

sonuca sevindim cnmm maaşallah diyelim hadi inşşş tedavi yanıt verir de bebişin gelir bitanemmmm

bu ay olmazsam bende mi gitsem dr ya 11 ay olcak olmuyor napıyım kıslar bana bi akıl versin dr 12 ay dolmadan gelme dedi ama olmuyor

canım sen doktora gidecektin ne oldu? merak ettim.

asişimmmm geldim şimdi cnmm kolum için kullandığım ilac cok güçlü bi ilacmış o yapıyomuş cnm dr ilacı değişti dedi miden cok hassasmış kaldıramamış dedi neyse sonucta iyiyim cok şükür

ayrıca inşş yumurtlama gününü tutturmuşundur inşşşş sende anne olacan cnmın içi

ya bu arada hastanede bi kadın gördüm aynı pamukşekeri yaa nerdeyse sarılacaktım

kıslar biliyosunuzki 3 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 4. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA..............sanırım 5 haftalık

2)yasmin nil...................

3)bur-ay...............

ADET BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK .........6-7-8-9-10 nisan

gul-guzeli ...... 13 mart

patalena........22 mart

Ciel.....................21 mart

essenn...............14 nisan

kardelen000............26 mart

yakışıklım ....................5-6 nisan

selamet ......................10 nisan

shekerr_hale ..................20 nisan

koyusiyah.............................5-6 nisan

pelinifl.......................................... .29 mart

ece naz..........................................21 mart

bu ay olmazsam bende mi gitsem dr ya 11 ay olcak olmuyor napıyım kıslar bana bi akıl versin dr 12 ay dolmadan gelme dedi ama olmuyor

canım öncedenmiş o yaa artık 6 ay geçince gel diyorlar bence gitmende yarar var en azından esseninde dediği gibi bir problem varsa ki inşallah yoktur erkenden çaresine bakarlar boşuna vakit kaybedip kendini üzmenin anlamı yok bence ccanım 🙂

anaa ciddimi kıs bak iyiki de gitmişsin yaaa amann sonra geçer deyipde sallasaydın Allah korusun daha kötü olabilirdin kuzum benim geçmiş olsun çok çok bu arada kolunun nesi var ki 😕😕

valla ogünleri değerlendirmiştim ama Allahım ne takdir etti artık bilemiycem hayırlısı inşallahh:hıms:

ayy kıs kıyamam sarılsaydın belkimde pamuğum Antalyaya gelmiştir sana süprüz yapmaya

oooo listemizde uzadı gitti yaa inşallah şimdi de bu isimleri hamiş listesinde görmeye geldi sıra Allahım inşallahh dualarım siizinle dostlarım