Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

tşkr ederım kızlar ALLAH razı olsun laviş işte bende 20 gunden beri öle agrı cekıyordum karnım kocaman olmustu bn hıc adet sancısı 20 gn onceden cekmzdm .dun doktora gıttım yoktu adetım parca parca pıhtılar var kesın dusuk dedım ama bugn agrım bıraz azaldı dusuk olsa devam ederdı.sende bı gıt bakalım doktora ne dıcek

evet doğru diyosun cnm yaa daha kötü de olabilirdim gece ölecem sandım valla yaaa eşimde korktu valla

kolum omzum yani biraz incinmiş kaldırırken acıo da onun için gitmiştim o ilac beni beter etti zaten ayy

pamumm olsaydı keşke valla sarılır bırakmazdım cok benziyodu yaaa

dr mu yoktu gittiğinde anlamadım ne zaman gidecen peki artık yaa ben şimdi askıya aldım dr işini ama gidecem yakında

saolun kızlar destekleriniz için evet gerçekten meşakatli bir süreçmiş, ben 31 yaşındayım artık istiyorum diyordum, elbette Allah hepimize hayırlısını versin ancak bu sürecin bana göre olmadığını anladım, baksanıza düzenli giden adetim bile sapıttı 🙁 neyse Allah'ım hepimize güzel günler göstersin nolur kusura bakmayın ben yarından itibaren topiği takip edemeyeceğim zira sizlerle olmaktan çok keyif alsamda bu bebek olayı hayatımın merkezi olmaya başladı, kafayı bu kadar takınca ister istemez sistemde bozulmaya başlıyor..
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum inanın ve sizlerin iyi haberleri ile benimde yüzüm gülüyor.. lütfen yanlış anlamayın sizlerle hiç alakası yok tamamen benle ilgili.. kafaya takma diyenleriniz olacaktır, (ki haklısınızda) bende bir sürü kişiye aynı şeyi söylüyorum ancak söylemekle olmuyor, insan kalbine olduğu kadar bazen beynine de söz geçiremiyor sizlerde benim kadar hatta benden daha iyi biliyorsunuzdur bu durumu..

Lavinyam; topik için ve tüm sevgin desteğin için teşekkür ederim, iyi ki varsın, iyiki seni tanımışım, Rabbim gönlüne göre versin..

Asim, koyu siyahım, essennim, gülgüzeli, şeker ve daha adını sayamadığım tüm arkadaşlarım tüm iyi dileklerim sizler içinde geçerli, umuyorum tez vakitte ve sağlıkla rabbim evlatlarınıza kavuştursun.. iyiki karşıma çıktınız hepinizden bu kısa zamanda çok şey öğrendim.. Allah hepinizden razı olsun..

Sevgiyle ve umutla kalın..

canım bende herhalde geri gönderir bizi 1 sene dolsun öle gelin der diye düşünmüştüm ama olmadı..bence git baştan baktır.bir sorun varsada inşallah yoktur önceden önlem almış olursun.

bakalım cnm bekliyorum regli olursam hemen gitcem olmadı 1 yıl doldu derim artık bi baksın ne var ne yok bişey bilmedende yaşanılmıyor her ay bekle bekle nereye kadar dimi ama olcakda gibiyim ama ne biliyim ya anlamadım valla

cielcimmmm Rabbim hakkında en hayırlısını versin bitanemm inşallah bu süreçde herşey istediğin gibi olur git kafanı dinle bebek duygusundan arındır kendini bende inanıyomki işte ozaman bu topiğe artık ben anne oldum diyye yazacaksın bitanemm Rabbim yar ve yardımcınız olsunn dualarım seninle olacak bitanem hep dua ettim hepde etmeye devam edicemm. İyiki geldin iyiki seni tanıdık seni çok seviyorum bitanemm çok özleyeceğim seni allaha emanet ol canım benim bizleri unutma bebek için olmasa bile hatırmızı sormak için uğra

Seni seviyorum canım dostum

canımmmmmmmm emin ol seni coooook özleyeceğim senden cok şey öğrendik hepimiz cnmm yinede kestirip atma yaaa bebek için olmasa da bizim için gir kendini bi göster git geri özletme kendini seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bazen diyorum bebek merkezinden uzaklaşayım ama olmuyo Allah hayırlı zamanda versin kendine iyi bak öpüldünn mutlu ol emi cnm benimmmm

ilk defa mı gideceksin dr a ececim bence ilk gidiyosan senin için iyi olacak ne var ne yok öğrenirsin işte neyse ona göre davranırsın

evet doctor yoktu ama bugun agrım azaldı gıtmeyı dusunmuyor senın gıbı askıya aldm sımdılık ya dusukten snra hıc hamıle kalamazsam 🙁

slm kızlar bugun nete giremedim adet gunumdu bugun bilıonuz evde bekleyip üzülmemek icin esimle gezmeye gittık kendime cok hos kupeler aldım stresımi attım geldim buarada bende ne adet belırtısı ne hamilelık hic bir tık yok ben yokken aramıza bircok arkadasımız katılmıs hosgeldız kızlar uzuldum seylerde olmus lavınyam hasta olmussun cok gecmıs olsun canım cielcim aramızdan ayrılıomussun senin icin en hayırlısı olur insallah ummadın anda hamiş olur mujdelı haberle gelırsin aramıza