Nurhazal hoşgeldin tatlımm
Rabbim seninde yardımcın olsun beklemek zor ama biz sabırla ve ümitle bekleyemeye devam edicez Rabbim en kısa zamanda sanada o kutsal duyguyu tatdırır inşallahh.
canım almazmıyız hiç aldık bile
hoşgeldin aramıza Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder hayatım dualarımız sizlerle
ayy hadi yaa
ee bu gün yaptırdın mı kan testini canım ne çıktı inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dualarım seninle canım benimmm hadi inşallah bize güzel haber verirsin
ayy canım gurbetçisin demekki Allahım bu mutlu evliliğiniz bir bebekle taçlandırsın inşallahh canım benimm inşallahh bebeğin çok bekletmeden gelir yanlız soğan küründen sonra incir kürünüde dene çok tavsiye ediyorlar hadi hayırlısı olsun bakalım
🙂
ececimm yaa hayırlısı olsun canım benim bekle bakalım ama bak olmazsan yada olursan ne olur bir doktora git senin doktora gitme vaktin geldi çünkü canım.
canım yaa maalesef bazı testler insanı böle yanıltıyo
ama istersen bir kaç gün daha bekle hemen çıkmayabiliyor geç döllenme oluyor o yüzden bir kaç gün daha bekle dualarım seninle hadi hayırlısı inşallah
🙂
sıra bende
benim ovülasyon testlerim hala ilk gün ki gibi yaa ilk gün nasıl yaptıysam yine öle koyulukta anlamadım gitti
dün de yapcaktım ama unuttum
artık bu akşam yaparım ben tabii o günleri hiç boş bırakmıyorum değerlendiriyorum
bakalım nisanı dört gözle bekliyorum ayy varya içimde nedense bir umut var ama üff umutlanmakda istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum allahtan hayırlıs dualar ediyorum ama een hayırlı zamanı Rabbim bilir tabiikii
Gülgüzeli senden nbr adet oldun mu olmadın mı tatlım hayırlı haberler verirsin inşallah bize
haber bekliyorum senden
🙂