paylaşmammmmmııı🙂)) tabiki paylaşıcamm🙂 dua edin ne olur 32 yaşındayım ve anne olmak istiyorum..Rabbim her isteyene versin inşallah
şekerlerim hepinize hayırlı cumalar..
tam anlamıylaa bugün adet oldum..hayırlısı yolaa devam yılmak yok🙂lavişim yeni beklenen adet tarihimi 28 Nisan olarak düzenleyebilirsin tatlım
,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririz sana. Her zaman sana muhtacik, cemalini göster bize.guzel kardeşlermizin dualarnı kabul et YA RABBIM BIZE HAYIRLI EVLATLAR VER ALLAHIM.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.canlarım inşeALLAH BİRGÜN BİZİMDE DUALARMIZ KABUL OLACAK GUZEL BEBIŞLERMİZ kucamızda olacak.umıt edelim o gun gelecek.
merhaba kızlaaaar.lavinyacım benide eklermisin inşallah uğurlu gelir burası canııım 09/04/2012 de adetim inşallah rabbim anne olmak isteyen bütün kardeşlerime anne olmayı nasip eder🙂
banada dua edın lutfen.cok üzgünüm bugun nedense.
kızlar merhaba,
öğlen kanamam oldu apar topar bi doktora gittim.. muayene oldum tam kesenin iki yanında rahimde kanlanmalar varmış. depolu progesteron iğne yaptı 2 tane akşam yine diğer doktorun verdiği ilaçları için dedi. düşük riski varmış, dinlenecekmişim, bol su içip ilişkiden uzak duracakmışım.. neyse dedim embriyon sorunluysa ısrarla tutundurmaya çalışmayalım, yok zaten öyleyse en fazla ömrünü 3 gün uzatabiliriz dedi, haftaya tekrar çağırdı, eğer gelişmiş olur ve kalp atışı duyarsak ne ala yoksa o zaman napacağımızı konuşuruz dedi 🙁 hakkımızda hayırlısı ama doktora gidene kadar çok ağladım rezil gibiydim.. şimdi sanırım biraz daha alıştım bu fikre 🙁 Allah önce sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah ...
kızlar merhaba,
öğlen kanamam oldu apar topar bi doktora gittim.. muayene oldum tam kesenin iki yanında rahimde kanlanmalar varmış. depolu progesteron iğne yaptı 2 tane akşam yine diğer doktorun verdiği ilaçları için dedi. düşük riski varmış, dinlenecekmişim, bol su içip ilişkiden uzak duracakmışım.. neyse dedim embriyon sorunluysa ısrarla tutundurmaya çalışmayalım, yok zaten öyleyse en fazla ömrünü 3 gün uzatabiliriz dedi, haftaya tekrar çağırdı, eğer gelişmiş olur ve kalp atışı duyarsak ne ala yoksa o zaman napacağımızı konuşuruz dedi 🙁 hakkımızda hayırlısı ama doktora gidene kadar çok ağladım rezil gibiydim.. şimdi sanırım biraz daha alıştım bu fikre 🙁 Allah önce sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah ...
canım tşk.çok sıkılıyorum.evmizi özlüyorum
,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririz sana. Her zaman sana muhtacik, cemalini göster bize.guzel kardeşlermizin dualarnı kabul et YA RABBIM BIZE HAYIRLI EVLATLAR VER ALLAHIM.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.canlarım inşeALLAH BİRGÜN BİZİMDE DUALARMIZ KABUL OLACAK GUZEL BEBIŞLERMİZ kucamızda olacak.umıt edelim o gun gelecek.
merhaba kızlaaaar.lavinyacım benide eklermisin inşallah uğurlu gelir burası canııım 09/04/2012 de adetim inşallah rabbim anne olmak isteyen bütün kardeşlerime anne olmayı nasip eder🙂
banada dua edın lutfen.cok üzgünüm bugun nedense.
kızlar merhaba,
canım üzülme emin ol hepimiz özlüyoruz bende ailemden memleketimden uzaktayım hem de çoooook annemi babamı akrabalarımı o kadar özlüyorum ki en son 6 öyce gittim memleketime ve en erken ağustosta gidebileceğim napalım işle yenmeye çalışıyorum özlemimi sürekli bir uğraş buluyorum bazen sabahları ağlayarak uyanıyorum eşim gitme bugün işe diyor ama ısrarla geliyorum çünkü oturup evde tek kalsam daha çok düşüneceğim özleyeceğim dayanmak zor ama yapacak bişey yok eşinle mutluysan alışacaksın bu duruma tatlım Allah sabır versin 🙂
günaydın Canlarım Hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek Cuma gününde dualarımızı kabul etsin inşallah Sizi seviyorum ve iyiki varsınız
dün iş yerinde otururken 5 dakikalık bir hayal kurdum ve o 5 dakika beni o kadar çok mutlu etti ki anlatamam :hıms: mesai saatimin bitiminde şöle kendimin hamile olduğunu düşündüm o anki mutluluğum gözlerimin önüne geldi eşimin bu haberi duyduğunda yüzündeki o mutlu ifade mutluluktan ağzının kulaklarına varması geldi gözlerimin önüne 🙂 ailelerimizle paylaştığımızda onların o mutlu güzel kahkahaları çınladı kulaklarımda :hıms: o anı yaşamak için herşeyimi verirdim Allahım şu mübarek cuma gününde yalvarıyorum ne olur bizede annelik duygusunu tattır ne olurben annesiz büyüdüm anne ne demek bilmiyorum bu yüzden anne olmayı çok istiyorum :hıms:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?