Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

asicigim ya bıktım drların ilgisizliginden zaten şansımı bide üniversitede deniycem bilmiyorum ama adetliyken gidilir diyor çogu bende bilemedim ama yarın bi sorun olmazsa gidicegim inşllh artık hormon testlerini bari yaptırır inşllh adetliyken ypılıyormuşya bakalım hakımda hayırlısı olsun yarın ne olcak bakalım sorun ne çıkıcak ya bu sonuçları hemen veriyorlardır inşllh gün içinde bilgiside olan varsa paylaşırsa sevinirim yani kıslar yinede bana bi yardımcı olursanız sevinirim adetliyken mi gidilirrrrrrrr

ayy cnmmmm bende progestan dan nefret ettim yaaa içince o ilacı ilk 1 saat sonra baş dönmesi filan oluyo yürümekte zorluk cekiyordum ben acayip baş dönmesi yapıyo hatta porspektüründede araba filan kullanmayın diyor eğer tahlil yapacaksa adetin 2. veya 3. günü cağırıyorlar sana sölemedimi dr un ayrıca yeni adeti ekleyim lisetey hadi hayırlı haberlerle gel emi kuzum

yok cnm dr bişey demedi zaten kendi dr ma gitmiyorum üniversiteye gidicem burdaki ilgilenmedi hiç bakalım ne diycek sanırım yapar tahlil falan çünkü hormon testlerine adetliyken yapıldıgını duymuştum şansımı deniycem yoksa 1 yıldır neden olmuyor diye düşünmekten delircem ya

ewet cnm bunları önceden bende yaptırmıştım adetin 3 gün geldemişlerdi sonuçlarda gün içinde çıkmazz cnm benimkiler 3veya5sonra ççıkmıştı tek sonuşlar temiz çıksında geç çıksın cnm inş bir sorun olmaz...

ayyyy asişimmmm gecmiş olsun cnmm nesi var babaannenin yağmura yakalanmışsın umarım inşş hasta olmazsın aman dikkat et kendine bahar havası carpar insanı yağmuru ayrı güneşi ayrı carpar yani asişimm adetine az kaldı zaten demi bu ay inşş tutmuştur şu bebek işi yaa merakla bekliyorum bende seni yakın olsaydık keşke sana arkadaş olurdum kocişin yokmuş ya evde

ececim sen hangi dr a gideceksen onun telefonunu ara bir sekreterine filan sor istersen sonra yanlış zamanda gitme cnmm sekreteri bilgi verir sana zaten ama yani hormon testi filansa yada alttan muayenede bazen adetin 2. veya 3. günü cağırıyorlar drun sölemesi gerekiyodu bunu sana ayy ne gıcıkmış yaa :hıh:

benim hafta sonuma gelince bende ders calıştım kafamdan biraz olsun bebek fikrini uzaklaştırmak istiyorum ama buraya girince hepsi yeniden başlıyo başa sarıyoruz kafam kaset gibi oldu arka yüzünde bebek ön yüzünde ders işler hayat bilmem ne neyse sağlık olsun önemli olan bu demi bi ara eşimle yürüyüşe cıktık pazar günü milkshake içtik güzel bi haftasonu oldu eşimle yaptığım herşey güzel zaten benim için bi arada film izledik ama filmden pek hoşlanmadım efeköy entel köye karşı türk flmi komikti ama cok küfür içerkli yaa

kıslar biliyosunuzki 4 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 5. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 6 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................

3) bur_ay...................
4)Ciel............................... cnm arkadaşım tebrikler

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan

fatma2...................................9 nisan

selamet................................10 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan

shekerr hale.........................20 nisan

dilekdenizi...............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

kızlar yaa hafta sonum ii geçmedi hastayım çok ağrım var düşük tehlikem varmış üzgünüm mutsuzum dualarınza ihtiyacım var buarada bebiş 6+4 oldu inş meleğime birşey olmaz...

cnmmmm coook gecmiş olsun bitanemm dualrımız seninle yat dinlen iş yapma kuzum inşş atlatacaksın cnmm 6 hafta 4 günlük oldu demekmi oluyo yanii

tatlım valla elinden gelenin fazlasını yapmışsın allah büyük hayırlı bir zamanı vardır onu bekliyodur bebeğin.burda hepimiz o haberi vericez birgün inanıyorum ben🙂

pelincim rüyanı hayra yoralım hayır olsun.bak rüyandaki bebekte sabırlı ol demiş.sabırdan başka yapılacak bişey yok inan etrafımızdaki hamileleri düşünüp onlara karşı iç geçirerek sadece kendimizi yorarız vede günaha girmiş oluruz.rabbim herşeyi bir sıraya koymuş yapıcak bişey yok sıramızı beklicez🙂 dediğin gibi zamanı gelince bizede vericek...

ay kızlar bende aksam ruyamda ayva gordum böle kocaman herkese kesıp verıodum.ruya tabırınde kadın için güzel çoçuk demekmiş 🙂
inşallah rüyanın tabiri senin kısmetinle sonuçlanır ayva meyvadır nede olsa rabbimde sana meyvanı verir🙂
valla tatlım akıntı ayrıntılarda gizli birçok sebepten olabiliyo inşallah seninki gebeliktendir.ama vücut ısısının yükselmesi (tabi düzenli olarak ölçüldüğünde) önemli bir belirti diye duymuştum en yakın arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı ve en önce farkettiği şey oydu.hadi hayırlısı tatlım🙂

tatlım doktorum bana adetin bittikten hemen sonra gel demişti üniversitedeki doktora ilk gidiyosun sanırım şimdi o seni rutin muayene falan eder simir alır yumurtalıklarına falan bakar sonrada duruma göre gelecek ay regl olursan 2. veya 3.günü(değişebiliyo)git şu şu testleri yaptır reglin bittiği gibide hsg çektir der.bende öyle olmuştubildiğim bu canım🙂

çok enteresan bir hikayen var canım .mucize gibi bişey olmuş sende ne büyük sürpriz dimi.rabbim ol desin yeterki hiç ummadığın anda oluveriyo.inşallah 2. bebeğinede enkısa zamanda kavuşursun tatlım🙂 hoşgeldin aramıza.

selam kızlar bende yeni katıldım bnmde enson adet dönemim25 şubat ve hala bende tık yok normal adet düzenim 24 günde bir 1 hafta önce test yaptım çıkmadı içinizden böyle olan varmı
canım sende hoşgeldin aramıza🙂reglin baya geçmiş anlaşılan düzenli bir adet döngün var.başıma böyle bişey gelmedi canım hiç ama heray zamanında olduysan bu 10 günlük gecikmenin sebebi olmalı.1 hafta önceki test erken olmuş tabi gebelik varsada çıkmayabilir tatlım sen şimdi testi tekraret.inşallah hamilesindir değilsende hemen bir doktora git kontrol ol canım benim.

çok güzel dileklerde bulunmuşsun sağol,allahım tüm isteyenlere versin,zorlu bir süreç tabiki,sabır,inanç,umut gerekiyor,zaten en iyi yaptığımız şey bu beklemek