haklısın zaman geçiyor bugün yarın derken dünü geri getiremiyoruz,her yolu dene,gazan mübarek olsunhaklısın tatlım ihtimali ortadan kaldırıyo bu iltihap olayı.daha önce kendini belli etseydi çaresine bakardım ama buay böyle oldu ilk.bende sadece hormonlara bakıldı vede rahimfilmi çekildi eşimede spermiogram yapıldı çok şükür hepsi iyi çıkmıştı .ancak rahim filmiyle iltihap farkedilmiyormuş histereskopiyle tanı konulabiliyormuş.genetik testi, bağışıklık tahlili gibi bazı testlerde var bunlardan yeni haberim oldu oyüzden başka bir doktora gidicem.kendikendimize beklememiz gereken
süreci geçtik artık yapılması gereken herşeyin yapılması lazım herhangibir eksik test, varsa bir problem onu öğrenmemizi engeller
biz hamile kalana kadar değişmezse eğer,birazda inanmak önemli galiba ben bu kürü birkaç kişide okudum dedimya deti bekliyorum hemen başlayacağım,arkadaşımın bana yazdığı tarifi olduğu gibi alıntı yapıyorum
adetimin 1 .günü başladım,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynattım,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynattım,ılıyınca ikisini karıştırdım ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak içtim,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün içtim,yani hazırladığım kürü 2 günde tükettim,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi,sende böyle yap canım,inşallah sende faydasını görürsün.
yapacak birşey yok,ne varsa onu kullanacağızhımm teşekkürler cnmm bakalım denemeye calışayım da havucun zamanı geciyo ne yapmak lazım ki
adetim 1. günü başlayıp 21 yada 25 gün demiş amakendisi 21 gün yaptıbak sana onun hikayesini alıntı yapayım,canım böle ertesi gün içilmesi benim için çok iyi çünkü çalıştığım için taze taze yapmam zor ama bende deneyeceğim hemen bunu kaç gün uyguluyor adetle birrliktte ?
sağol canım bende denicem.incirde havuçta faydası olan şeyler sonuçta faydaları olur zararları olmaz bencede.inşallah bu kür bize vesile olur da hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz🙂biz hamile kalana kadar değişmezse eğer,birazda inanmak önemli galiba ben bu kürü birkaç kişide okudum dedimya deti bekliyorum hemen başlayacağım,arkadaşımın bana yazdığı tarifi olduğu gibi alıntı yapıyorum
adetimin 1 .günü başladım,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynattım,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynattım,ılıyınca ikisini karıştırdım ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak içtim,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün içtim,yani hazırladığım kürü 2 günde tükettim,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi,sende böyle yap canım,inşallah sende faydasını görürsün.
sağol canım bende denicem.incirde havuçta faydası olan şeyler sonuçta faydaları olur zararları olmaz bencede.inşallah bu kür bize vesile olur da hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz🙂
bak şimdi alıntı yapacağım arkadaşımdan hikayesinisağol canım bende denicem.incirde havuçta faydası olan şeyler sonuçta faydaları olur zararları olmaz bencede.inşallah bu kür bize vesile olur da hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz🙂
yok tatlım göbekten girilen değil rahim ağzından giriliyo biraz rahim filmine benziyo ama genel anesteziyle yapılıyo ve rahim filminde tüpler açıkmı diye bakılıyo histereskopide ise rahimin içene kamerayla bakılıyo komple rahim içi gözüküyo ve varsa bir problem rahatsızlık müdahele ediliyo.cnmm bende rahim filmi cekilmiştim de 6 ay önce histereskopi ne oluyo anlamadım göbekten girilen yöntemmi yoksa o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?