amiiiinnnnnn fıstığım amiinnn🙂defnecim sende çok gencsin erken evlenmişsin .çok zamandada anne olursun.aminnnn
sanada günaydıın canım🙂 bende seni iyi anlıyorum benimde 6 gün var valla ben yarın sabah yapıcam testi çıksın çıkmasın🙂 özledim be test yapmayı uzun zaman oldu eczacıda meraketmiştir beni kesin ne oldu bu kıza diyegunaydinnnnnnnnnn meleklerrrr nasilsiniz hepiniz iyisinidir insallah.. bende sizler gibi adet gunumu bekliyorum beklemek zor internette arastirmadigim yer kalmadi. pek bir sonuc alamadim.. adetine 2-3 gun kala bile hamile kalanlar varmis.. cok merak ediyorum ya aklima getirmemeye calisiyorum esime ve evdekilere belli etmek istemiyorum heyecanimi ama icim icime sigmiyor hayirlisi bakalim.. her ciktigimda bir test alsammi aceba diyorum ama biliyorum daha erken test icin 7 gunum kaldi adet gunume hayirlisi bakalim .. cielcim seni cok iyi anliyorum canim benimde ilk hamileligimde bulantilarim ve afedersin kusmam cok olmustu neredeyse 4 ay boyunca kustum sen yine iyisin hap falan aliyorsun o biraz hafifletir bizim burada onuda vermiyorlar.. bogazim yara olmustu artik istifra etmekten.. ama sonra cok rahatliyorsun emin ol.. ondan sonra doymak bilmiyor insanin yedikce yiyesi geliyor.... 🙂
sanada günaydıın canım🙂 bende seni iyi anlıyorum benimde 6 gün var valla ben yarın sabah yapıcam testi çıksın çıkmasın🙂 özledim be test yapmayı uzun zaman oldu eczacıda meraketmiştir beni kesin ne oldu bu kıza diye
valla arkadaşım ben teste karşı değilim çalışmaya karşıyım sabah kalkması zor oluyoay defne beni guldurdun allahta seni guldursun emi kiz... bi alemsin varya.. hehehehe ( kiz bendemi alsam bi test aceba dayanamiyorum ya )
kızlar çarşamba dr randevusu aldım.bakalım neler dicek çok merak ediyorum 😕
kızlar benim adetime 11 gun var ben belirti takip etmemeye çalışiıyorum ama kaığda kaç gundu batma var.nedendi anlamıyorum yoksa bır hastalıgımı var.birde uykum cok.eşimde ne çok uyuyoun diyor.akşamda ruyamda çok korktum eşimden ayrıyodular beni çok ağladım sankı gerçekten ayrılmışdım. eşimi her şeyden çok seviyorum ruyada bile korktum.uyanıpta beni bırakma diyorum oda ölürümde brakmam.ondan sonra sakınleştim .ama her şeye ağlıyorum neden anlamıyorum,,,
yok canımm nerdeee 😀 bugün yine test yaptım kocaman tek çizgi 😀 bide akıllılık edicem dr a kısa zamandır bebek sahibi olmak istiyoruz demicem.1 senedir dicem çünkü yoksa sallıyorlar 😀 inş bi sorun çıkmaz da kalırız gebiş.5 gün kaldı adetime ama sanmıyorum gebe olacağımı.
benim doktora gitmem zor tc numarası olmadan burdakı doktorlar bir suru evrak istiyor.yada para yatırıyosun ondan sonra bakıyorlar.o yuzden doktora hıc gitmedim ama bir kere saglık ocagna gitdim oda iltihaba göre ilac yazdirdım.bu ay sonu belki bende gidecem doktora inşeallah gerek kalmaz.ben normalda hiç ilac kullanmam sevmiyorum...
bende kımızıları gördüm kızlar,bu ayda hayırlı değilmiş,vakti değilmiş demekki.nasip . rabbim ne zaman uygun görür,hayırlı görürse inşallah o zaman hayırlı evlatlarımız olur. benim yeni adet tarihim 6 mayıs lavişim.bakalım bu aydada eşim memlekete gidecek.herhalde bu ayda da nasip olmayacak.artık hayırlısı olur inşallah.
tatlım gözünaydın çok sevindim.hayırlısıyla kucağınada al inşallah🙂 baya erken belli olmuş ne güzel anladığım kadarıyla 5 gün falan önce test yapmışsın genelde idrar testleri tam tersi 5 gün geçince belli olur senin bebiş aceleci sanırım🙂
ayy cnm bi yere gitmiyorum burdayım kapatırmıyoruz interneti bian çok üzülmüştüm aranızdan ayrılıcam diye🙂🙂🙂
kızçeler günaydınnnnn🙂 nasılsınız bakalım iyisinizmi.ben iyi değilim pek bu sabah midem bulanıyo nerdeyse istifraedicem yani oderece açta değilim aslında neden anlamadım üşüttüysem eğer fena🙁burda herkese aman erken test yapmayın falan diyoruz ama ben yapabilrim artık 6 aydır yapmıyorumbazen böyle yeşillik olsun diye test yapası geliyo insanın akşama alıcam yarın sabah yapıcam ohhh🙂 hernekadar bebiş için delirsemde 2 sene olunca negatiflerede kırmızılarada alışıyo insan biraz oyüzden negatifte olsa tııınnnn nasıl olsa kırmızı gelmeden sorun yok amaaaa kırmızı kart geldimi yapıcak bişey kalmıyo🙂 bende bukadar bakalım hadi kalkın yiteeeeeeeeerrrrrrr!!
canımmmmmm benim.hemd olsun yiym ben.sen nasılsın.bende dun yaptım test bakmadan hemen atdım korktmcanım adetine kaç gun var.
ooooooooooooo asi melek gelmiş 🙂
kızlar günaydın,
bulantılarımı haplarla hafifletmeye çalışıyorum doktorum verdi ama pek işe yarıyor gibi değil 🙁 her an midem azıma gelecek gibiyim sizleri her gün okumaya çalışıyorum ancak yazacak takatim olmuyor bu nedenle yazmıyorum kusura bakmayın..
hepinizi kocaman öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?