selan tatlım.) klomen 1 hafta ağrı yapar zaten yumurtaları olgunlaştırma özelliği var biliyosun yumurtaları normalde büyüyeceğinden biraz daha fazla büyüttüğü için doğal olarak ağrı yapıo ilşkideki ağrıda ondandır canım geçtiğine sevindim🙂 çatlatma iğneni oldunmu peki??ben bu ay klomen kullanmıştım felaket derecede ilk 1 hafta kasık ağrım oldu ayrıca ilişki sırasında da ağrım dayanılmayacak kadar çok oluyodu ama şimdi geçti...böyle işte... belirtilerle ilgili bişey demicem,düşünmüyorum bişey var mı diye,hayırlısı bakalım ..
aslında nerdeyse hergün buraya gelmekle kafaya taktığımızı gösteriyoruz farkında olmasakta🙂 amaan napalım şuan tek istediğimiz sağlıklı bir bebeğe kavuşmak vede bekleme süreci uzadıkça sıkıntını azaltmak için halini anlayabilecek insanlar oda burda var🙂hey hey burdayım canlarım,ya kafaya takmamak için yorum yapmak istemiyorum,yoksa yazılanları okuyorum yanii 🙂)
bende özledim sizleri...
selan tatlım.) klomen 1 hafta ağrı yapar zaten yumurtaları olgunlaştırma özelliği var biliyosun yumurtaları normalde büyüyeceğinden biraz daha fazla büyüttüğü için doğal olarak ağrı yapıo ilşkideki ağrıda ondandır canım geçtiğine sevindim🙂 çatlatma iğneni oldunmu peki??
aslında nerdeyse hergün buraya gelmekle kafaya taktığımızı gösteriyoruz farkında olmasakta🙂 amaan napalım şuan tek istediğimiz sağlıklı bir bebeğe kavuşmak vede bekleme süreci uzadıkça sıkıntını azaltmak için halini anlayabilecek insanlar oda burda var🙂
kızlar dr a adetliykenmi gitmek daha iyi yoksa normalde gitsek fark olurmu.hani yumurtalıklar çatlıyormu diye merak ediyorumda.bilginiz varmı bu konuda
hıım anladım canım evet bende kullandım 3 kez. ama ilki ikincisi farketmez aslında iğne yapılması lazım eğer senin yumurtalarda kendi kendine çatlama problemi varsa(ki bunu bilmiyoruz) çatlamazlar kşiste dönüşürler diye biliyorum allah korusun.ondan sordum ama doktorun öyle dediyse yapıcak bişey yok.sen yinede gidince bi bahset doktoruna istersenyok canım çatlatma iğnesi yapmadı daha ilk ayım olduğu için..eğer olmaz ise 2.sine yapacak...kontrole gittiğimde 12 gün 17 mm olmuştu bir tanesi ilişki önermişti..sende kullanmışsın okumuştum yazdıklarını 🙂
canım ben adetim bittiğinde gitmiştim ama hormon tahlillerini en geç 3. gün yaptırman gerektiği için herşekilde reglini bekliceksin🙂kızlar dr a adetliykenmi gitmek daha iyi yoksa normalde gitsek fark olurmu.hani yumurtalıklar çatlıyormu diye merak ediyorumda.bilginiz varmı bu konuda
bizde uğraş olsun diye kuş aldık almaz olaydık tam uğraş oldu akşama kadar evi mahvediyoöyle canım arkadaşlıklar güzell.bende her gün burdaydım sonra dedim ara ver! kafaya takma hayırlısıyla nasıl olsa gelecek...şuaralar da köpek almak istiyoruz 🙂 uğraş olur bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?