günaydın kızlarrr nabersiniz bakimm 🙂 biliyorum bekliyorsunuz ama sonuç negatif 🙁 akşam yaptım fakat eşimin arkadaşları ile dışarı çıktık o yüzden girip yazamadım şimdide hemencecik kalktım kahvaltıya gideceğiz arkadaşlara hazırlanmadan size bir haber vereyim dedim ... napalım sağlık olsun şu an tek derdim adetimin neden olmadığı Allahım ne olur bir sorun olmasın sağlık sıhhat versin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun ne diyeyim başka 🙂 asimmm naptı acaba merak ediyorum çabuk girse bari çıkacağız birazdan neyse telefondan girebilirsem bakarım öpüyorum hepinizi , çoook seviyorum sizi iyi ki varsınız 🙂 ayy nedenini anlamadığım bir mutluluk var içimde aslında üzgün olmayı bekliyordum ama bugün havada kapalı yağmur yağıyor yine de mutluyum beee 🙂)
Günaydın kıskardeşlerim sabah test yaptım ama işe yürüyerek geldiğim için anca yazzabiliyorum... çok isterdim size hamileyim diyebilmek ama maalesef benimde negatifneyapalım Rabbim böle kısmet ettiyse yapacak bişeyim yok. Testle nerdeyse bütünleştim ama yinede ikinci çizgiyi görmedim göremedim ama benim üzüldüğüm şey bu adetlerimi neden olamıyorum yinemi kist var deli ediyorlar beni yaaaa offfff
Günaydın kıskardeşlerim sabah test yaptım ama işe yürüyerek geldiğim için anca yazzabiliyorum... çok isterdim size hamileyim diyebilmek ama maalesef benimde negatifneyapalım Rabbim böle kısmet ettiyse yapacak bişeyim yok. Testle nerdeyse bütünleştim ama yinede ikinci çizgiyi görmedim göremedim ama benim üzüldüğüm şey bu adetlerimi neden olamıyorum yinemi kist var deli ediyorlar beni yaaaa offfff
ayyy cnmm hayırlısı olsun yaa diyolar gec döllenme filan biraz daha bekleyelim hemen umutuzluğa kapılmayalım içindeki sevinc belkide ondandır inşş hayra cıkar cnmm
buay 2 gün erken oldum mevsimsel heralde diye düşünüyorum eğer regl olacaksam zaten erken olmam daha iyi 2 gün daha acaba varmıdır demekten kurtuldum allahın sevdiği kuluymuşumhepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum fıstıklar eve gitme vakti geldi evde internet yok p.tesi görüşmek üzere allaha emanet olun🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?