valla ben hayatta dayanamazdım 2 gün.millet sağlık ocağına gider bekler 2 gün.ben direk özele koştum 😀 yoksa ölürdüm meraktan.sen yarınmı yaptırıcaksın test
canım benim adet döngüm 34 günde bir.ama 5 gün önce yapmıştım bişi çıkmadı ağlıcaktım sinirimden ama meğerse adet günümde çıkacakmış hamiş olduğum 🙂 sende yap çıkar bak görbende özele giderim zaten.. 1 saat te sonucu veriyolar...parada almıyolar.. canım sen 34.günde mi test yaptın?normalde kaç günde bir regl oluyodun?
bu arada gülgüzeli ve tekgerçeğimden ses yok adetleri geçmiş ama inşallah hayırlısı olur onlar içinde. koyusiyahım sen nasılsın canım adet oldun mu 😕
bende daha adet olmadım yaa üff 😕😕
günaydınn canlarım nasılsınız bakimm 🙂 goncayı tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂 asimm ben c.tesi günü adet oldum yeni adet tarihimi 12.05 / 17.05 arası alabiliriz ben şubat ayına kadar da hep bu tarihler arasında oluyordum şubat ayında olmayınca marrta söktürücü ile 3 ünde olmuştu ama sanırım yeniden düzeldi 🙂 umarım öyledir hayırlısı bakalım ...asimm tatlı bela için dua ediyorum inşallah rabbim yüzlerini güldürür sağlık haberlerini alırlar bebişlerinin 🙂 venden böyle güzel de bir hafta sonu geçirdim Allah nasip ederse cuma gününe de istanbula gitcem annem de gelmiş kızkardeşimin yanına biraz da orada gezeyim 🙂
günaydin asim daha adet olmadim belirtide yok sadece ggüslerim biraz agriyo o kadar bakalim yaaa carsamba doktora gidicegim icin test yapmiyorum bu ara bakalim hayirlisi insvardir karnim da🙂
YOK LAVİŞİM nazardan değil benim kocişe arada rahat batıyo
ohh negüzel bak adet belirtisi olmazsa adette olmaz🙂inşallaahhhhhh
yok asiş yok busefer cilve falan fena kızdırdı beni sürtücem biraz burnunu.nasıl olsa reglim şuan kaçırcak kaybedicek bişey yok yani 3-5 günyoksa naz yapmazdım günleri kaçırmamak için.kadınlar biraz tehlikelimiyiz ne
tatlım hayırlısı olsun aynı gün regl olmuşuz🙁ya en azından reglin düzene girmiş hamişlik için bu çok önemli önümüzdeki aya umutla başlıcaz yapçak bişi yok🙂
tekle ben gorusuyorum surekli cnm ama bı kacgndr yok ama o regl olcaktı sanırım ılac kullanıyrdu saten
kızlar bısı daha dıyımmı🙂 sabah idrarı yaptım bırde ne göreyim kıpkırmızı çok şasırdım ama ondan snra bırdaha yaptm o öle degıldı 😕
burdayim canim ya sadece gögüslerim agriyo birde sadece bilgisayarda otururken arada kasilmalar oluyor belki normaldir diye hic takmiyorum kafaya birde benim adetime tam bir hafta vardi kizlar uzanirken tam karnima yani yumurtaligimin yanindan biraz ileri bir agri girdi bir kac saniye durdu ve ve wcye gittigimde cok acik pempe bir leke vardi hatta inanamadim geldim esim gösterdim bak dedim adet oluyorum oda aa evet dedi sonra bise gelmedi bi kaca gün adet olucakmisim gibi devam etti ama bakalim ya halen beklemedeyim ya bakalim ne olcak carsambada doktora gidicem hormonlarim yüksek benimde onun icin tedaviye basliycam galiba bakalim ins ona gerek kalmadan hamis kalmisimdir bir kere düsük yaptim 13 ayllikta evliyim dua edinde hersey yoluna girsin kizlar
aa çok güzel canım inşallah düzen girmiştir artı stresde yapıosunya bence en çokda ondan gecikiyor hadi bakalım yeni maçlara başlayın inşallah bu defa tutturursunuz bitanem
evet sanırım stres yapıyorum ya bakalım hayırlısı canım yaaa inşallah senin içinde hayırlısı olur bitanem 🙂
inşallahh canım yaa hadi hayırlısı olur inşallahhh kuzum 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?