yetişemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim🙁ya nerdesiniz yahuuuuu birazdan dışarı cıkacam bi sesinizi duysaydım
slm kızlarrrrrr.daha yeni doktordan geldimmm.benim yumurtalar coşmuş6 tane yumurtam varmış.bakalım hayırlısı bugün çatlatma iğnesi oldum.5 gün dikkat edin dedi.kızlar bol bol dua edin bana .inş buay olur..
Kizlar slm. BEta hcg yaptırdım çıkmadı ama ateşim hala yüksek. Geç döllenme olabilir mı? Ateşim 8 -9 gündür yüksek. Bazı sitelerde 12 gün sonra çıkabilir diyo. Acaba oylemidir?
stress yapmiyorum pek olacaksa olsun diyorum olmazsada onumuZdeki ay sansimizi deneyecegiz artik ne yapalim dunyanin sonu degilya 🙂
günaydin kizlar dün doktora gittim ve sadece kanimi aldi bugun sonuc belli olcak öglenden sonra ulturasonlada bakmadi dedi baksak bile gözükmez cok erken dedi bakmak icin o yuzden 25.ile 27 nisan arasi anca gözükür dedi artik bekliycem ins kan testinde hamislik onaylanirda tam emin olurum hamis oldugumdan
slm kısslar nasılsınız yha ben tatlı belaya çok üzüldüm merak ettim ne oldu kısslar tatlı bela neden kürtaj oldu tatlım çok geçmiş olsun allah sabır versin cnm yha offf 🙁🙁🙁
kızlar ateşim 36,7.. hala bişi yok 🙂 ilk defa bu kadar uzadı adetim.sonucum 0,1 di 🙂) bel ağrım var,akıntım var,ateşim yüksek arada kasığıma ağrı giriyo.... gibi...amaaann napayım olmazsada hayırlısı..
kizlar adet olmam gerekiyordu hala olmadim.. oyle bir agrim falanda yok akintimda fazla degil cok az birde gogsume arada bir ama cok nadiren sanki gogusunuz agrirya sut gelince oyle bir agrim oluyor sag gogsumun kenarindan ortalarina dogru.. hala beklemedeyim.. sizde bugun tast yapayim mi yoksa bugun gecsin ondan sonrami yapayim??
ohhh ohhh maşallahhh canım yaaaa hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkında dualarım seninle bitanemmmadetin nezaman bu arada canım 🙂
yüksekse iyi bişey bir kaç gün daha bekle derim ben canım çünkü hemen çıkmayabiliyor diye biliyorum senin de dediğin gibi geç döllenme olabilir hadi hayırlısı inşallahhh
öle tabi kuzum yaa daha yaşımız genç inşallah rabbim nasip edecek bizede zaamanı geldiği zaman yeterki hayırlısı olsun sıkılma
oyy zaten orda daha bebek yoktur ki kese vardır27 nisanda gittiğinde Allah izi verirse keseyi görürsün sonra ki gittiğinde de kalp atışlarını duyarsınız Allahın izni ile inşallah kan sonuçlarını ne zaman alcaksın bitanem 🙂
günaydın bitanem bizler iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl nasıl gidiyo hamişlik ?
tatlı bela da kan pıhtılaşması varmış canım o yüzden ikinci kez bebeğini kaybettidoktor psikolojisine göre 2 ay korunma vermiş ama haftaya kontorole gidicek ozaman daha detaylı konuşacaklar dün akşam çok morali bozuktu ama bugün aramadım ararım öğlen ama ben inanıyorum en hayırlı zamanda tekrar nasip edecek Rabbim onlara 🙂
essenimmm senin adetin nezaman dı kuzum ben hatırlayamadım ama hakkınızda hayırlısı olur inşallah
canım bence bir iki gün daha bekle canım varsa da zaten çıkar hemen ki yoksa da Allah büyük ama inşallah vardır canım hayırlısı olsun sen stres yapma yeter relax ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?