ayın 14 ü idi adetim..ilk defa 3 gün uzadı..bugünde olmam sanıyorum öyle bir hissim yok..kısmetten ötesine gidilmiyor malesef. bahtımızda ne varsa onu yaşayıp göreceğiz...
ayın 14 ü idi adetim..ilk defa 3 gün uzadı..bugünde olmam sanıyorum öyle bir hissim yok..kısmetten ötesine gidilmiyor malesef. bahtımızda ne varsa onu yaşayıp göreceğiz...
tatlım ilk defa bukadar uzadı diyosun belkide geç yumurtlamışsındır valla herkes farklı bişeyler oluyo 🙂 dediğin gibi hayırlısı🙂kızlar ateşim 36,7.. hala bişi yok 🙂 ilk defa bu kadar uzadı adetim.sonucum 0,1 di 🙂) bel ağrım var,akıntım var,ateşim yüksek arada kasığıma ağrı giriyo.... gibi...amaaann napayım olmazsada hayırlısı..
bugün geçsin ondan sonramı yapıyım dediğin eğer yarınsa bugün yap gitsin valla bence ama 3-5 gün dayanırım diyosan bekle tatlım ben genelde dayanamıyorumda🙂kizlar adet olmam gerekiyordu hala olmadim.. oyle bir agrim falanda yok akintimda fazla degil cok az birde gogsume arada bir ama cok nadiren sanki gogusunuz agrirya sut gelince oyle bir agrim oluyor sag gogsumun kenarindan ortalarina dogru.. hala beklemedeyim.. sizde bugun tast yapayim mi yoksa bugun gecsin ondan sonrami yapayim??
bundan sonra adın asi melek değil inatçı melek ben öyle koyuyorum haberin olsun.söktürücü doktora gidilmezse yasak sana yasaklıyorummmmmmm🙂günaydınnnnnnnnnn dünyanın en tatlı en güzel melekleriiiiiiiiiiinasılsınız bakalım 🙂
ben hala adet olmadım karnım şişti yaffbir olsamda rahata ersem artık valla bu haftasonuna kadar beklerim hala adet olmazsam söktürücü alırım yeni maçlara hazırlanırım 🙂
iyiyiz tatlım reglim bitti bugün maçlara başlıcaz kısmetse🙂 ya benim bu ay 2 gün erken geldi sadecede 2güncük sürdü c.tesi regl olmuştum pazar geldi dün yok bugün yok anlamadım ben bişey menopozamı giriyorum yoksaaaagünaydın kıslarrrr nabersiniz bakimm 🙂 ayyy ancak girebildim yaaa bitmiyor bitmiyor işler bi türlü bitmiyor 🙂 ee sizler nasılsınız keyifler nasıl ?
geçmiş olsun canım dikkatet kendine maçlardaan geri kalma🙂 öyle 1hafta ara verirsen ohh olsun sana 4 saat azbile🙂Günaydın fıstıklar nasılsınız? yeni hamişlerimiz varmış çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin inşallah
canım tatlı belaya çok üzüldüm allah hayırlısıyla tekrar sağlıklı bir gebelik geçirmesini nasip etsin inşallah tatlım pıhtılaşma sorunu olduğu tespit edilmişya inşallah gelecek sefere (acı bir tecrübe olmuş ama) gebeliğinin daha sağlıklı geçirmesine vesile olur. tatlım benim arkadaşım vardı 6 kere düşük yaptı 8 - 10 hafta olunca bebişinin kalbi duruyodu sonra pıhtılaşma sorunu olduğunu anlayabildi doktor ve son gebeliğinde 9 ay boyunca heparin kullandı son iki gün bıraktı şimdi 14 aylık tatlı bir oğluşu var bak erkenden bunu farketmiş olmaları da iyi inşallah hayırlara vesile olmuştur rabbim sabır versin yar ve yardımcısı olsun inşallah...
bir haftadır girememiştim dün 4 saat yazı okudum amma yazmışsınız yaa😕 ödevlerim vardı teslim edilecek önce onlarla uğraştım sonra sınav derken bu gün rahatım artık çok şükür (tabi son 4 gündür yaşadığım gribi saymassak) acayip hasta oldum ya maçlarada ara verdik mecburen bu süreçte, bakalım bu aydan hiç umudum yok ama tabi herşeyin iyisini rabbim bilir o ol derse olur hayırlısı bakalım...
özlemişim sizi yaa dün tüm yazılanları okurken gülmekten öldürdünüz beni ya
inşallah hamilesindir inşallah bebeğin gelmiştir canım bekle bir kaç gün daha inşallah kırmızılar gelmezde hamişsindir
LAVİŞ KIZ O NE TESTİ ÖYLEALEMSİN YAA.EEE TEST SONUCUNA GÖRE HAMİLEMİSİN DEĞİLMİSİN
iyiyiz fıstı sen ve bebişin nasılsınız?
hadi canım yaa inşallah dualarımız seninle rabbim hayırlı sonuçlar versin🙂bu kaçıncı denemeniz ?
evet tatlım bende duydum geç döllenme oluyomuş öyle ama öyleyse eğer test sonucu tamamen negatif değilde çok düşük bir değer oluyo seninki kaçtı tatlım?
hadi fıstık öldük meraktan ilk önce bize haberverrrrrr🙂
başvurun hayırlı olsun tatlım🙂 lavişyaaaaa sende bi test yapsana be kuzum.
yetişemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim🙁
kizlar adet olmam gerekiyordu hala olmadim.. oyle bir agrim falanda yok akintimda fazla degil cok az birde gogsume arada bir ama cok nadiren sanki gogusunuz agrirya sut gelince oyle bir agrim oluyor sag gogsumun kenarindan ortalarina dogru.. hala beklemedeyim.. sizde bugun tast yapayim mi yoksa bugun gecsin ondan sonrami yapayim??
günaydınnnnnnnnnn dünyanın en tatlı en güzel melekleriiiiiiiiiiinasılsınız bakalım 🙂
ben hala adet olmadım karnım şişti yaffbir olsamda rahata ersem artık valla bu haftasonuna kadar beklerim hala adet olmazsam söktürücü alırım yeni maçlara hazırlanırım 🙂
günaydın kıslarrrr nabersiniz bakimm 🙂 ayyy ancak girebildim yaaa bitmiyor bitmiyor işler bi türlü bitmiyor 🙂 ee sizler nasılsınız keyifler nasıl ?
Günaydın fıstıklar nasılsınız? yeni hamişlerimiz varmış çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin inşallah
canım tatlı belaya çok üzüldüm allah hayırlısıyla tekrar sağlıklı bir gebelik geçirmesini nasip etsin inşallah tatlım pıhtılaşma sorunu olduğu tespit edilmişya inşallah gelecek sefere (acı bir tecrübe olmuş ama) gebeliğinin daha sağlıklı geçirmesine vesile olur. tatlım benim arkadaşım vardı 6 kere düşük yaptı 8 - 10 hafta olunca bebişinin kalbi duruyodu sonra pıhtılaşma sorunu olduğunu anlayabildi doktor ve son gebeliğinde 9 ay boyunca heparin kullandı son iki gün bıraktı şimdi 14 aylık tatlı bir oğluşu var bak erkenden bunu farketmiş olmaları da iyi inşallah hayırlara vesile olmuştur rabbim sabır versin yar ve yardımcısı olsun inşallah...
bir haftadır girememiştim dün 4 saat yazı okudum amma yazmışsınız yaa😕 ödevlerim vardı teslim edilecek önce onlarla uğraştım sonra sınav derken bu gün rahatım artık çok şükür (tabi son 4 gündür yaşadığım gribi saymassak) acayip hasta oldum ya maçlarada ara verdik mecburen bu süreçte, bakalım bu aydan hiç umudum yok ama tabi herşeyin iyisini rabbim bilir o ol derse olur hayırlısı bakalım...
Günaydın fıstıklar nasılsınız? yeni hamişlerimiz varmış çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsin inşallah
ayy kıslar cok şükür başvurumu yaptım üzerine de bi soğuk dondurma yedim geldimkarın ağrımda arada yine geliyo ama beni üzmeden geri gidiyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?