canım benim allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah iyi ki doğurmuş rahmetli anacığın mekanı cennet kabri nur dolsun inşallah bir tanem tatlı arkadaşım benim
bugün kocacğınla güzel bir kutlama yaparsınız inşallah rabbim yeni yaşın da hayırlı sağlıklı bir bebiş versin inşallah canım:kutla:
canlarım herkese günaydın ilaçları iliç yatıvermişim bir uyumuşum bir uyumuşum eşimin işe gittiğini bile farketmemişim😀 inşallah düzelirim ama pek fena oldum allah yardımcımız olsun
lavişim günaydın canım inşallah bu ayın sonunda senide hamiş listemize ekleriz maçlarınızda gooool osun inşallah canım
adet ağrısı çok zor oluyor ama sonuçta gelmişya ağrısıda geçer inşallah canım allah yardımcın olsun inşallah
papatya gelmemişsin:hıh: merakdan öldüm ya inşallah hamişsindir bebişini görmüşsündür canım
canlarım herkese günaydın ilaçları iliç yatıvermişim bir uyumuşum bir uyumuşum eşimin işe gittiğini bile farketmemişim😀 inşallah düzelirim ama pek fena oldum allah yardımcımız olsun
lavişim günaydın canım inşallah bu ayın sonunda senide hamiş listemize ekleriz maçlarınızda gooool osun inşallah canım
adet ağrısı çok zor oluyor ama sonuçta gelmişya ağrısıda geçer inşallah canım allah yardımcın olsun inşallah
canım bu normal mi ki? :hıms: tatlım kendine takviye yap muhakkak pekmez falan yemeye başla inşallah kansız kalıp maçlara ara vermek zorunda kalma olur muaynen cnm yaa oldum ya şkür gecen aynı acısını cıkartıyo valla kopacak gibi belim karnımda cabası ama nasıl yaa öle böle değil afedersin saatte ped değişiyorum yani
canlarım ben çıkıyorum kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizigidip kacişimle accık ilgileniyim adam dünden beri yanlız yaşıyor ya kızlar bu arada ceylan gözlüm hiç girmiyor uzun zamandır ne olduki acaba ben bişey mi kaçırdım onla ilgili acaba?:hıms:
papatya gel ve bize güzel haberler ver olur mu? seni burda beklemek isterdim ama azcık yatayım kocişimle ilgileneyim gelirim geri hadi bakalım hayırlı haberlerle gel tatlım... hoşça kalın...
OO TATLIM SEN BÖYLE HERŞEYE ÜZÜLÜRSEN OLMAZKİ KIZARIZ BAK SANAUMUTSUZ OLMAK YOK SPERM SAYISI NORMALİN ALTINDA OLABİLİR AMA BELKİ SENİN YUMURTALARIN İÇİN YETERLİ SAYIDIR BUNU ZAMAN GÖSTERİCEK BENİM EŞİMİN OLMASI GEREKTİĞİ KADAR FAZLAFAZLA AMA BAK BİZDEDE BEBİŞ YOK.İNŞALLAH EBBEİŞİN GELMİŞTİR ZATEN SEN ZORLASANDA ZORLAMASANDA O KENDİNİ BELLİ EDİCEKTİR ANNESİ🙂 RAHATLA BİRAZ BİTANEM
OOO ASİŞİME BAK BE ALTERNATİF TIP MÜBAREKEŞİN BUAY YANDI SENDEN KURTULUŞU YOK 🙂
İNŞALLAH CANIMMM AMİNNN.HAKKINDA HAYIRLI OLAN OLSUN.AĞRIN VARSA ÇATLIYOLAR DEMEKKİ.SEN İĞNE FALAN OLDUNMU ÇATLASINLAR DİYE?
KUÇU KUÇUNUZ OLDU DEMEK NEGÜZEL ÇOK SEVERİM KÖPEKLERİ EŞİM İSTESE BENDE ALMAK İSTİYORUM AMA NAYN DİYO🙁 TATLIM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ UĞUR GETİRİR EŞİNE EĞER HAMİLEYSEN HARİKA BİR SÜRPRİZ OLACAK 5 GÜN GEÇMİŞ AZ DEĞİL🙂
Slm slm slm ugurlu melekler,
Dun sonunda bekledigim randevum geldi veeeeee eeeevvettt SIZI SEVIYORUMM KIZLAR...HAMILEYIMM😀 gercekten bu site ve siz ugurlu geldiniz bana...6 haftalik,guccucuk bi kararti gorduk🙂 minik bezelyemizide... kizlar,henuz hamile kalmayanlar lutfenn sabredin gercekten vakti geldimi olacaktir ve insallah en yakin vakitte gelir sizin meleklerde.... kizlar birkac gundur cok fena dis agrisi cekiyorum,normalde dislerim cok sagliklidir ama nerden nasil cikti bilmiom bu agri🙁 ilac ta alamiyrm😕 dun yazamadim o yuzden pc basina hic oturmadim bile....
kizlar burda ki sistem insani cileden cikartio,gercekten Turkiyenin kiymetini bilin baksaniza 3 haftadir bekliyordum..neyse canlar,insallah guzel bir hamileleik donemi geciririz hepimizde....Rabbim hepimize yardim etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?