merhaba bacılar,bende aranızdayım unutmayın..bende iki aydır bal karışımı yapıyorum,bu ay ateşte ölçüyorum,bide doktora gidecem bakalım..hepimizin hakkında hayırlısı..bu arada ben 9 aydır istiyorum 🙁
Lavişşş adet olmadın dimi,haber ver mutlaka..ay ben berbatım benim BAT 29,midem acayip yediğim içtiğim herşey şişkinlik yapıyor çok kilo aldım sanıyorum,bakalım ne olacak Allah'ım yardım et hepimize...
allah isteyen herkese tez zamanda güzel haberler versin bebişleriniz çifter çifter olsun meleklee
merhaba bacılar,bende aranızdayım unutmayın..bende iki aydır bal karışımı yapıyorum,bu ay ateşte ölçüyorum,bide doktora gidecem bakalım..hepimizin hakkında hayırlısı..bu arada ben 9 aydır istiyorum 🙁
asiii sen naptın canım bu arada devam mı?
Lavişşş adet olmadın dimi,haber ver mutlaka..ay ben berbatım benim BAT 29,midem acayip yediğim içtiğim herşey şişkinlik yapıyor çok kilo aldım sanıyorum,bakalım ne olacak Allah'ım yardım et hepimize...
allah isteyen herkese tez zamanda güzel haberler versin bebişleriniz çifter çifter olsun meleklee
ayyy canım olmadım daha valla ben düzene girdi sanıyorum hayıttan ama belkide girmemiştir yani bilemiyorum gecen ay 28 gün oldu diye ben bu ay öyle saydım ondan ayın 25 ini bekliyorum normalde benim adetler felaket düzensiz yani bakalım nolacak gerci sivilcem en büyük belirtim benim de haber ederim balımm ne yiyosun da şişkinlik yapıyo sana ayy dikkat edelim hamiş kalırsak filan veremeyz kiloları
selammm kızlarrrr.bugün adet olmam gerekiyor fakat tık yok.1 haftadır kasıklarımda ve göğüslerimde müthiş ağrı varrr.bilmiyorummm neolacak bakalım.hayıta devammm
hadi canım hayırlısı inşallah hamilesindir, gelişmeleri sık sık bildir nolur..
selammm kızlarrrr.bugün adet olmam gerekiyor fakat tık yok.1 haftadır kasıklarımda ve göğüslerimde müthiş ağrı varrr.bilmiyorummm neolacak bakalım.hayıta devammm
Canım hoşgeldin aramıza, hadi hayırlısı olur inşallah hakında ne yaptın ateşlerinin dereceleri kaçtı yumurtlama gününü yakalayabilidinmi?
ben çörek otu karışımım bitti bir dahaki ay onu tekrar deniycem faydasını gördüğümü düşünüyorum ama bazı arkadaşlar şekerini düşürür kullanma diyorlar karar veremedim 🙁 onun dışında çalışmalarıma arar verdim 4 şubat adet tarihim onu bekliycem ama bilmiyorum bugün çok karamsar günümdeyim
kardelencim hoşgeldin canım yaklaşmış adetinde ama hadi hayırlısı bakalım bende şu sıralar öyleyim yediğim herşey şişkinlik yapıyo kiloda aldım hele bi göbeğim oldu ki sorma sanki 2 aylık hamile gibiyimhakkımızda hayırlısı olsun bakalım canım
aminnnnn ecemmm aminn inşallahh
lavişim sen bekle bakalım canım hatta bu ayın sonuna kadar bekleyebiliyosan bekle inşallahh hayırlı haberler veririsin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?