Canlarim hayrlı geceler.Nasilsiniz.Lavişim ,asimelekcim,defnecim sizi cok özledim.Asimelekcim ve defnecim bacılarım tedavi olmaniza cok sevindim inşeallah bebişniz hemencecik gelır.Cok seviyorum sizi meleklerim
Bugun benim ilacim bitti sanırım adet olucam hafif hafif agrilar başladi.Cok seviniyorum.İnşeallah adet duzensizliyi bır daha yaşamam bir ay olucak adet olamadim ya kizlar bir şey sorucam bana doktr adet oldunda gel dedi her halde hormon testi isteyecek.O nasıl yapılıyor sizde nasıl olmuşduki nerde yaptırtiz?Şimdide teşekkur ediyorum cvbnıza göre
Selamet,koyusiyah,yakişklim,nerdeler ya ses soragları gelmiyor.Merak ettim
canlarimmmm,melekleeriimmmm..beni hic özlemediniz mi yaaavvvv? ben sizi cok özledim,giremiyorum pek bu aralar..okul cok yogun..bende hersey ayni,cumartesi adet günüm..bu ay hic ümitli deilim zaten..hicbirsey yapmadik desem yeridir..ya bir ya iki kez yani..moralim bozulmustu cünkü,esimin sperm testi sonuclarindan..neyse ki hormon testleri iyi..dr. ilac filan vermedi..bu sekilde 6 ay daha deneyin dedi,ve beni sinir etti..haftaya esim baska bi dr.a gidicek..bakalim o ne diycek..böyle iste..defnemmmmm yazini okudum ve bayildim..insallah bebisin tutunur sana..asimmmmm..,lavisimm...nasilsiniz yaaa...
cnmmmm özlemezmiyiz yaa bu aralar pek sakin burabaharın güzelliğinden kimse giremiyo heralde cnm benim hayırlısı olsun Allahım ne zaman yazmışsa o zaman olacak yani biz ne kadar yırtınsak boş
Canlarim hayrlı geceler.Nasilsiniz.Lavişim ,asimelekcim,defnecim sizi cok özledim.Asimelekcim ve defnecim bacılarım tedavi olmaniza cok sevindim inşeallah bebişniz hemencecik gelır.Cok seviyorum sizi meleklerim
ceylanım hoşgeldin🙂 ohh adette olmuşsun gözünaydın 2.günü yaptırmıştım canım benim testi.inşallah seninde hormonların iyi çıkar.evet canım aşılamaya kararverdim bir aksilik çıkmaz allah kısmet ederse haftaya yapılcak.hakkımızında herşeyşn hayırlısı olsunn🙂Bugun benim ilacim bitti sanırım adet olucam hafif hafif agrilar başladi.Cok seviniyorum.İnşeallah adet duzensizliyi bır daha yaşamam bir ay olucak adet olamadim ya kizlar bir şey sorucam bana doktr adet oldunda gel dedi her halde hormon testi isteyecek.O nasıl yapılıyor sizde nasıl olmuşduki nerde yaptırtiz?Şimdide teşekkur ediyorum cvbnıza göre
tatlım özledik tabi neden özlemeyelim🙂 burada olan herkesin yokluğu hemencik hissediliyo mesele asişin patronu veto koydu giremiyo artık kaçak giriyocanlarimmmm,melekleeriimmmm..beni hic özlemediniz mi yaaavvvv? ben sizi cok özledim,giremiyorum pek bu aralar..okul cok yogun..bende hersey ayni,cumartesi adet günüm..bu ay hic ümitli deilim zaten..hicbirsey yapmadik desem yeridir..ya bir ya iki kez yani..moralim bozulmustu cünkü,esimin sperm testi sonuclarindan..neyse ki hormon testleri iyi..dr. ilac filan vermedi..bu sekilde 6 ay daha deneyin dedi,ve beni sinir etti..haftaya esim baska bi dr.a gidicek..bakalim o ne diycek..böyle iste..defnemmmmm yazini okudum ve bayildim..insallah bebisin tutunur sana..asimmmmm..,lavisimm...nasilsiniz yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?