ek olarak soğan kürü 15 gun uygulandıktan sonra vucut akıntılarla rahim ve kadınsal tum iltihap kist temizlik yapıormuş arkasından uygulanacak incir kürü yumurtaların çoğalması ve kolay çatlaması yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş..kolay hamile kalma kürleri olarak nette bilgileri var..bir çok bu şekilde hamile kalanlarda varmış. ibrahim saraçoğluna teşekkür eden çok ...cnm öcelikle aramıza h.g soğan kürü faydalı evet kist mist ne varsa içeriyi temizliyoatıyo içindeki pislikleri soğan kürü denemk istiyorsan faydalı yani iltihap filan pislik derken
ne güzel bir duygu rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasiip etsin... hayırlı bir evlat olsun dilerim...günaydın kızlar geçen cuma ikili testim vardı kuzumu yine gördüm 6cm olmuş iyi gözüküyor ama kan sonuçlarını bekleyeceğiz dedi doktorum buda fotoğrafımız nasıl güzel çıkmış mı teyzeleri?? 🙂 Maşallah bugün 13 haftalık olduk Allahım herkese nasip etsin...
Ekli dosyayı görüntüle 6648
zamanı gelmiş demekki canım yaa çok sevindim valla.yakının etkisi olmuş sanırım sende buay yakı yapmıştın lavişş inşallah sanada bebiş gelir bu sayede🙂
ay evett yaa şimdi farkettim sağolasın canımmm inşallahh kirada çok kalmıcak en kısa zamanda satın alcam ben orayıı 🙂
kızlar hala gelen giden yok ne agrı ne sızı ve sabah ıdrarım kıpkırmızıydı
ek olarak soğan kürü 15 gun uygulandıktan sonra vucut akıntılarla rahim ve kadınsal tum iltihap kist temizlik yapıormuş arkasından uygulanacak incir kürü yumurtaların çoğalması ve kolay çatlaması yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş..kolay hamile kalma kürleri olarak nette bilgileri var..bir çok bu şekilde hamile kalanlarda varmış. ibrahim saraçoğluna teşekkür eden çok ...
günaydın kızlar geçen cuma ikili testim vardı kuzumu yine gördüm 6cm olmuş iyi gözüküyor ama kan sonuçlarını bekleyeceğiz dedi doktorum buda fotoğrafımız nasıl güzel çıkmış mı teyzeleri?? 🙂 Maşallah bugün 13 haftalık olduk Allahım herkese nasip etsin...
Ekli dosyayı görüntüle 6648
ya hamılelkte oluo bole yada uzun sure yapmayınca oluyor test alsam cıkmaz dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?