CANIM NEGÜZEL BAK EŞİN ÇOK UYUMLU BEBEK SAHİBİ OLMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAK BELLİ.BENİM ÖNERİM AMELİYATTAN ÖNCE KLOMENLE 1 AY TAKİP YAPTIRMAN AMELİYATTAN ÇOK DAHA BASİT BİR SÜREÇ ÇÜNKÜ CANIM.ÖNCE Bİ YUMURTANI GELİŞTİRSİNLER ÇATLATSINLAR GEBELİK OLMAZSA BİRSONRAKİ AY OLSUN AMELİYAT.DOKTORDA VARİKOSELİNİN ÇOK İLERİ OLMADIĞINI SÖYLEMİŞ ZATEN BELKİDE PROBLEMİNİZ SADECE YUMURTADIR ENAZINDAN BUNU ÖĞRENMİŞ OLURSUNUZ.EĞERKİ YUMURTLADIĞIN HAKDE GEBE KALMAZSAN OZAMAN DİREK AMELİYAT OLSUN DERİM.YANİ BENCE BU DAHA MANTIKLI YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ TATLIM HERŞEU GÖNLÜNÜZCE OLSUN🙂evet yani dimi yumurta yoksa spmer nerden döllenecekçok takmıyorum yaa dün yumurta bu ay yok falan deyince biraz moralim bozuldu ama klomen yorumlarını okuyunca kendime geldim bide sizin yazdıklarınız çok moral oluyo valla bana iyi geliyo ilaç gibi ilaç valla bende diyorum şu ameliyatı olalım diye eşimde zaten dio sen ol dersen olurum benim için sıkıntı yok diyo bende şu klomene başlamadan ameliyat olsun istiyorum en azından ozaman yumurtam olursa heba olmasın dimi
kıvırcığım şu sınavı bi atlat sonra daha sık gel buraya olurmu🙂 bebişinin kalp atışlarını hissetmen gözlerimi doldurdu nasıl harika bir duygudur acaba.dediğin gibi rabbim hayırlı zamanda bizede yaşatsın inşallah🙂iyi akşmlar kızlar hayırlı zamanda bebişleriniz olur inşallah.... ben bebişimin kalbinin attıgını hissediyorum artık 🙂 çok güzel insallah olmayanların da olur ... güzel haberlerinizi bekliyorummm... BU arada ders çalışmaktan anca girebiliyorum sınav var hafta sonu dua edin kızlar inşallah sınıfı geçerim 🙂
lavişimm desene önümüzdeki ay sendende güzel haberler alabilecez.ben bu yakının gücüne çok inanıyorum.buay aşılama yaptırmasaydım denicektim eğer gerek kalırsa gelecek ay kesin bende alıcam.inşallah sende önümüzdeki ay yakının işe yaradığını kanıtlamış olursun🙂🙂selam melekler ben adet oldum önce onu diyeyim6 gün kadar gecikti bu seferr bu da iyi bişeydir bu ay bişey beklemiyodum zaten yumurtalarım bir ay catlıyo bir ay catlamıyo benim takip ettiğim kadarıyla asıl önemli ay çnümüzdeki ay yakı filn takacam işte bakalım nolcak hayırlsı olsun
geldım gulummmmm.nasılsın canım fazla zamanım olmuyor kusra bakma bıtanemçcanım adım Melekdı yasımda 22.bende senı özledım.canım akşam burda olucam nasıpolursa.öptummmmmasimelek, inşallah hakkında en güzeli olur.önemli olan doktorla takipdesin.bence en iyisini ve doğrusunu uzmanına sormalı kuzum. inanıyorum ALLAH hiç birimizin kucağını boşta koymayacak,çünki biz kutsal bir dilek peşindeyiz. ANNE OLMAK....
geldım gulummmmm.nasılsın canım fazla zamanım olmuyor kusra bakma bıtanemçcanım adım Melekdı yasımda 22.bende senı özledım.canım akşam burda olucam nasıpolursa.öptummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?