Allah seni güldürsün tatlım, hani şu koyduğun resme o kaddddar güldümkiiiiii🙂bayıldımmmm.ama benim facede bile adresim yok, anlarsın ya burdakı kocişler buna bile izin vermezler.bu arada göğüslerim yara gibi sızlıyor ya, dokunduğumda içim gidiyor.adetime daha 10gün var.kasıklarımda da ağrılar oluyor.keçen aya takılı kaldım ben ya.şimdi geçmişimi düşüneyim, bu aya mı bakayım bilemedim.ah şu testler kafamı karman çorman yaptıııııı.tamam canım ben bazen gelırım bu arada benım facedede uyelıyım var ordada oluyoruz Azerikizi Melek benım ordakı adım.canım iyi ediyosun kocişinle daha çok zaman keçr....
günaydın melekler🙂
nasılsınız tek tek iyisinizdir inşallahh.benim son 3 günüm kaldıheyecan dorukta yani artık çok merakediyorum.bir okadarda ya tutmadıysa diye karamsarlık çöküyo içime neticede tutma ihtimali%20 iken tutmama ihtimali%80 olunca umutlanamıyorumda aslında.
şu hafta sonu çabucak geçsede sevincezmi üzülcezmi görsek yaaa
slm kızlar ofya esimi sabah gönderdim doktora sonucları göstersn dye şimdi aradı tiroit değerlerim yüksekmiş tiroit ilacını kullansın bdaki ay gelsin demiş suraya bak ya ben ilac verir asıya gecerim dye dünden beri hevesle bekliyorum suan moralim cok bozuldu dokunsan ağlıcam buğün adetimin 5.günüydü ya
günaydın ve hayırlı cumalar meleklerim nasılsınız bakalım ben iyiyim güzelim hoşum azerilerin dediği gibi yahşıyımvalla adetimi oldum ohh kafam rahat sınavımda yarın ve pazar adet ağrısı derdi de yok çok şükür bakalım tek stresim sınav şuan inşş mezun olacam o zaman ipler bende
azeriler seni sevsin kızgünaydın ve hayırlı cumalar meleklerim nasılsınız bakalım ben iyiyim güzelim hoşum azerilerin dediği gibi yahşıyımvalla adetimi oldum ohh kafam rahat sınavımda yarın ve pazar adet ağrısı derdi de yok çok şükür bakalım tek stresim sınav şuan inşş mezun olacam o zaman ipler bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?