selametçim nerelerdesin gülüm yaa bende diyodum yeni evi buldu bizi unuttu ama neyseki geldin🙂 bebişin sana bi göz kırpıp gitti anlaşılan ama olsun herzaman derim böyle şeyler gebeliğe hazırlıktır bence inşallah yeni eviniz uğur getirecek ve bebişin enkısa zamanda hayırlısıyla gelicek🙂))
Canım inanın her an dualarımdasınız. 🙂
gonca birde senin karnin büyüdümü ben dünden beri bebegimin hareket etmedigini düsünüyorum ve kokruyorum cünkü hareket edince karnimin alti tas gibi oluyodu ama artik olmuyo 😕😕 bise olmamistir degilmi bebegime korkuyorum 😕😕😕
lavişim ben birşey sormak istiyorum canım.ben en son 2 haziranda lekeleme tarzında kahverengi ara ara 3-4 gün geldi.sonra 6-10 haziran arsıda çok az kırmızı renkte kanamam oldu.ben şimdi 2 hazirenımı regl başlangıcı alacağım.yeni adet tarihimi belirlemek için.sana birşey yazamıyorum bu nedenle. ayrıca dün gece yine kahverengi akıntım oldu peçeteyi kirletecek kadar.ama şuanda herhengi birşey yok.sadece belim çok ağrıyor. bu çok erken bir lekelenme oldu.eğer 2 haziranı baz alsam bile adet tarihimi 30 haziranda olmam gerekiyordu.dün ayın 25 idi daha 5 gün var yani.bu ay çok garip durumlar yaşıyorum gerçekten.çözemiyorum kendimi.hadi hayırlısı inşallah.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr yarın son zaten daha gremcem birgün hamile olduğumu öğrenrsem size haber veririm beni ununtmayın
:ıslık:
kızlar dua edin tan testi yaptırdım4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*
canım inşeallah güzel haberler alırsın.....kızlar dua edin tan testi yaptırdım4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*
kızlar hepinizi selamlayıram.nasılsınız bakıyım.baya oluyor giremediğim.maşallah bir hamişmiz daha olmuş çok şükür allah tamamına erdersin.canim meleklerim sizi çok özledim,lavişmi,selametcimi,defnemi ,yakışiklimi,ve diger güzel kardeşlerimi...lavşim bende adet oldumadet tarihmi 25 temmuz yazarmısın.dilegim maşallah oglun cokk tatlı senin yerine çok sevindim...hepinizi öpuyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?