günaydın canım,buralardayız🙂 valla çalışmalara devam hakkımızda hayırlısı..ben kuru incir tüketiyorum bakalım artık..asi de durum ne acaba?
günaydın kızlar,
herkesler nasıllar bakalım?? essenciğim selam nasılsın? kuru incir neye iyi geliyor? yumurtlamaya falan mı? birde nasıl yiyorsun? yumurtlama günümü bu ay yakalayamadım ya olmadım yada testlerde falan sorun vardı :-( sanırım bu ayı boş geçicez.. bu arada hafta sonu dr. arkadaşıma rastladım tesadüfen 🙂 lekelenmeleri saymayacakmışım, kanamanın başladığı günü sayacakmışım, en azından öğrenmiş oldum haftaya bizi davet etti, evlerine gidicem kafamdaki tüm soruları soracapım hehehehe 🙂)
bizde son gaz çalışmalara devam ediyoruz cnm bakalım ne olcak halimizayyyy ben varım ama gec oldu birazzz adetim bitti ve ben calışmalara başladım tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
günaydın kızlar,
herkesler nasıllar bakalım?? essenciğim selam nasılsın? kuru incir neye iyi geliyor? yumurtlamaya falan mı? birde nasıl yiyorsun? yumurtlama günümü bu ay yakalayamadım ya olmadım yada testlerde falan sorun vardı :-( sanırım bu ayı boş geçicez.. bu arada hafta sonu dr. arkadaşıma rastladım tesadüfen 🙂 lekelenmeleri saymayacakmışım, kanamanın başladığı günü sayacakmışım, en azından öğrenmiş oldum haftaya bizi davet etti, evlerine gidicem kafamdaki tüm soruları soracapım hehehehe 🙂)
cnmm elektrikler gitti ancak girdim cvp yazıyorum inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnmm benim kalbim seninle
slmmm kıslarrr,iyisinizdir inşaallah..Asiden ne haber??
lavinimle de paylaşmıştım ama burda da paylaşayım,2 ay önce rahim filmi olmuştum ondan sonra sanki alt bölgemde bi kuruluk sıkılık hissetmeye başladım,hissetmekle de kalmadı,her ilişkim sonrası akıntı ile birlikte gelen ufak kanamalar ve yanma oluyor...tahrişlik bir durumda değil aslında..ilişkiden uzaklaşasım geliyor tam da ovulasyon haftamdayız nedir bu anlamış değilim🙁 buna benzer durum yaşayan var mı neden böyle olmaya başladı ki???
sanırım bugün yumurtlama günüm sabahtan beri bi agrı kasıklarımda akıntımda arttı uzayan bi akıntım hiç bu kadar belirgin akıntım olmamıştı akşam çalışmaya başlayım yine en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?