canım daha çok erken hissetmen için bak tatlım 18 hafta ile 22 hafta arasında en çok hareketler hissedilmeye başlar eğer çooook zayıf bir anneysen 17 veya 16. haftaya kayabilir ama normal kiloya sahip anneler genelde 18-22 haftalar arasında bebişini hisstemeye başlar hatta biraz kilosu fazla anneler 26.haftaya kadar kayabilir hissteme bir de ilk gebeliklerde annelerin biraz daha geç hisstmesi normal canım yani telaş yapma bir çok anne karındaki gaz hareketleriyle karıştırır ilk başlarda bebiş hareketlerini sen meraklanma annesi o sağ sağlim yeri rahat keyif yapıyordur😀
halecim allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah canım perşembe günü keseyi göremesende korkma tamam mı eğer vajinal bakarsa görülür ama karından bakarsa daha büyümemiştir o kadar hcg 1500ü geçince vajinal 2500ü geçince karından görülebiliyor kese yani eğer perşembe göremesseniz cumartesiye falan görünür hale gelir çünkü 2-3 günde bir hcg 2ye katlanıyor ilk haftalarda o da cumartesiye 2500 ü geçer demek çok rahat görürsün keseyi hadi güzel haberler ver inşallah canım
ay senin yakışıklı oğluşunu yesinler kerata ya keyif yapıyor içerdeböyle her açıdan sağlıkla hamişliği tamamlarsın inşallah canım
nereye güzelim ya hayırdırbizi bırakıp nereye gidiyorsun özletme kendini bak
selam canlarım nasılsınız özledim sizi ben çopk iyiyim çok güzel bir marmaris tatilinden sonra,eşimde bende daha mutlu ve daha umutlu döndük yumamıza herşey yolunda şükür bütün dertleri arkamızda bıraktık şimdi daha iyiyiz.rabbim bundan sonra bizim ve cümlemizin yüzünü güldürsün hepinizi öpüyorum
5 aylık evliyim hamile deilim bi arkadaşım hamile onun içibn sormuştum kızzz beni de ekle listeye 19 temmuz
bizde 6 ay oldu ama bir turlu tutturamadik nasip olmadi gecenlerde adet duzensizligi yuzunden doktora gittim ama doktor bir sorun olmadigini herseyin normal gittigini soyledi sitresten olabilir dedi artik kafama takmiyacagim bende nezaman nasip o1 yılı geçtik cnm ya ama artık tedaviye başlıycak dr ama dr gitmek istemiyorum çünkü bütün testlerimiz normal çıktı o yüzden biraz daha beklemek istiyorum bu ayda olmazsa agustosta dr gitcem artık artık ne tedavisine başlıycaksa başlıycak dr buraya veda ediyorum inşllh hamiş olarak dönücem rabbim herkesin yüzünü güldürsün en kısa zmanda da bebek isteyenlere bebek nasip allahım
evet canim cok haklisin beklemek cok zor gecen ay benim 15 gun gecikti ve kendimi artik hamile gibi hissetmeye baslamistim kab testi yaptirdim negatif cikmisti dunyam altust olmustu cok aglamistim senin moralinide bozmak istemem tabi herkez ayni olcak diye birsek yok insallah hamilesindir kardesim allahim hepimize nasip etsin anne olmayibugünle 8.ci günüm daha hastalanmadım.Allahım inş hayırlısıyla hamileyimdir.beklemek ne zormuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?