bende bugun gordum keseyı evet sanırım gec gelıyormus ıns bebegımıde gorururum
selam kızlar naber bakalım ayyy benim başıma stajyer bir kız verdiler gitmiyor yanımdan bi yere , giremiyorum o yüzden sürekli 🙁 offf pufff pöffff....
eee millet yok ortalarda yaa defnem tatilde lavinyam sınavım var diyor ciel hamilelik ilerliyor heralde yakışıklım hamileymiş hayırlı uğurlu olsun ceylangözlüm aralarda okudum onun yazdıklarını ve daha adını sayamadığım arkadaşlarım asimm nerde yaaa 🙁
slm kizlar hayirli cumalar dün oglum ilk defa tepki verdi annesine bana tekme atti ondan sonra ssesi kesildi neden acaba ???
günaydınlar kıslar cumanız mübarek olsun dualrımız kabul olsun inşş yarın ve pazar sınavım var dualarınızı bekliyorum....
Koyucum h.g cnm özlettin kendini arada göstert yüzünü bize 🙂
oyy yesin onu teyzesi maaşallah o da başladı büyümeye annesi (yakışıklım)
Tekcim nazlı bi oğlan olacak demekki ama bak tepki vermiş sen sevmeye onla konuşmaya devam et yine sana tepki verir heralde...sağlıklı olsunda yeterki yatsın uysun annesi🙂
- - - Updated - - -
bende daha adet olamadım normalde gecikiyodu ama hayıt kullanıyorum zamanında olması gerekiyodu yaa neden böle oldu acaba sanki her an olacak gibiyim hissediyorum yani kasıklarımdaki ağrıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?