asi ne ameliyatı oldun sen? geçmiş olsun sınav içinde hayırlısı olsun 😉
cnm h.geldin tekrardan özlettin kendini asicimm badecim burun ameliyatı gecirdi asicim ufak bi ameliyat...Asicim hadi hayırlısı olsun cnm sen iyi ol da gerisi önemli değil eşinin yeni işinde başarılar sana da tabii🙂
kizlar adet oldum cok mutsuzum cooooook moralim cok bozyuk yaaaaa deminden beri agliyom dertlescek kimsem yok ana yok baba yok kardes baci yok sizden baska kimsem yok
kızlar ben haziranın 16 da hasta oldum 21 de btti sizce ne zaman test yapmalıyın doktora ne zaman gitmeliyimmm
slm kızlar herkese iyi haftasonları.yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce yumurtlama günüydü ama bende 1 haftadır alerji başladı hapşuruk burun akıntısı çok kötü geçiriyorum ilaç alamıyorum ne olur olmaz diye başka çözümü var mı alerjinin geçmesi için birde o kadar çok hapşuruyorum ki 5 defa üst üste🙂 acaba gebelik oluşsa bile tutunmasına engel olur mu bu hapşuruklar ne zor durum ya ........
cnm ne testinden bahsediyorsun sen gebelik içinmi yoksa kan tahlilleri için filanmı? sanırım gebelik için diyosun sen 21 haziranda bitti adetin yeni adetini bekliyosun sanırım o zaman bakıyorum takvime 15. gün yumurtladığını varsayarsak yani ayın 6sında 6 temmuz da yani döllenme de 1 hafta içinde oluşıuyo o zaman 1 hafta gecmiş kan testi yaptır bakalım belirtiler varmı birde
cnm evet için rahat değilse ilac alma dr a git istersen o uygun bişey önerir sana biz yanlış bişi demeyelim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?