Canım bacım evlılık yıldönümünüz kutlu olsun niçe yıllara.inşeallah evinizden sıcak sevginiz saygınız huzurnuz hiç bitmez.canım inşeallah gelen yılı küçük bebeginizle beraber kutlarsız .canım benim mutlulugnuz daim artsın sen her şeyin güzeline layıksın güzel kalpli arkadaşım.seni çok seviyorumBugün evlilik yıldönümümüz hayatı seninle paylaşıyor olmaktan mutlulukların en büyüğünü yaşıyorum desem yeridir...3 yıldır her zaman iyi ve kötü günümde yanımda oldun seni çok seviyorum...Tabi kelimelere sığmaz seni ne kadar çok sevdiğimi göstermek ama zaten 3 yıldır birbirimize gösteriyoruz saygıyı ve sevgiyi...İyiki varsın canım kocacım iyiki tanımışım seni ve her zaman yanımda evimin direği kalbimin tek ve sonsuz prensi ilerde Allahın izniyle olacak cocuklarımızın babası olmanı istiyorum....Hiçbirzaman ellerimi bırakma...Sen bıraksan ben bırakmam zaten seni 🙂 Seni Çok Seviyorum...Sevmeye de ömrümün sonuna kadar devam edeceğim....Nice evlilik yıldönümlerimizi kutlamaya....
Biricik Karıcın....
Canım bacım evlılık yıldönümünüz kutlu olsun niçe yıllara.inşeallah evinizden sıcak sevginiz saygınız huzurnuz hiç bitmez.canım inşeallah gelen yılı küçük bebeginizle beraber kutlarsız .canım benim mutlulugnuz daim artsın sen her şeyin güzeline layıksın güzel kalpli arkadaşım.seni çok seviyorum
teşekkur edirem canım.Allah hiç kimseni sevdiginden ayırmasın .ben kocamsız 1 dakka duramam onsuz yaşayamam.sevenleri çok iyi anlıyorum.allahım birde bize sevgimizin meyvesini versin inşeallahcnmm ceylanım bende seni cok seviyorum bütün güzel dileklerin için sağol cok teşekkürler inşş Rabbim hepimize herşeyin iyisini bağışlar...Allah kimseyi ayırmasın cnm Herkes mutlu olsun dileğim odur
canııım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin birde bebiş olsun hediye size inşallah.Bugün evlilik yıldönümümüz hayatı seninle paylaşıyor olmaktan mutlulukların en büyüğünü yaşıyorum desem yeridir...3 yıldır her zaman iyi ve kötü günümde yanımda oldun seni çok seviyorum...Tabi kelimelere sığmaz seni ne kadar çok sevdiğimi göstermek ama zaten 3 yıldır birbirimize gösteriyoruz saygıyı ve sevgiyi...İyiki varsın canım kocacım iyiki tanımışım seni ve her zaman yanımda evimin direği kalbimin tek ve sonsuz prensi ilerde Allahın izniyle olacak cocuklarımızın babası olmanı istiyorum....Hiçbirzaman ellerimi bırakma...Sen bıraksan ben bırakmam zaten seni 🙂 Seni Çok Seviyorum...Sevmeye de ömrümün sonuna kadar devam edeceğim....Nice evlilik yıldönümlerimizi kutlamaya....
Biricik Karıcın....
canııım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin birde bebiş olsun hediye size inşallah.
teşekkur edirem canım.Allah hiç kimseni sevdiginden ayırmasın .ben kocamsız 1 dakka duramam onsuz yaşayamam.sevenleri çok iyi anlıyorum.allahım birde bize sevgimizin meyvesini versin inşeallah.hepimiz mutlu olalım
canım nice yıllara uzun uzun sağlıkla mutlulukla bebişle hayırlısıylaBugün evlilik yıldönümümüz hayatı seninle paylaşıyor olmaktan mutlulukların en büyüğünü yaşıyorum desem yeridir...3 yıldır her zaman iyi ve kötü günümde yanımda oldun seni çok seviyorum...Tabi kelimelere sığmaz seni ne kadar çok sevdiğimi göstermek ama zaten 3 yıldır birbirimize gösteriyoruz saygıyı ve sevgiyi...İyiki varsın canım kocacım iyiki tanımışım seni ve her zaman yanımda evimin direği kalbimin tek ve sonsuz prensi ilerde Allahın izniyle olacak cocuklarımızın babası olmanı istiyorum....Hiçbirzaman ellerimi bırakma...Sen bıraksan ben bırakmam zaten seni 🙂 Seni Çok Seviyorum...Sevmeye de ömrümün sonuna kadar devam edeceğim....Nice evlilik yıldönümlerimizi kutlamaya....
Biricik Karıcın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?