kizlar varya gecen bir falciya gittim tarot ve kahve falina bakti .. 3 tane cocugum olacagini soyledi.. ve daha neer neler.. anlattikca sok oldum sanki kadin bizi yillardir taniyormus gibi.. inanamadim.. medyum mus kendisi...
canım öyle şeylere inanma fal baktırmak çok günah geleceği Allahtan başka kimse bilemez Allahım gönlüne göre versin canım ne dileğin varsa olur inş
kiz tesadufen dolasiyordum gordum hadi bir gireyim dedim.. ama nasil biliyor anlamadim ya herseyi anlatti.. gorumceyle aramizin kotu oldugunu falan benim gorumcemi tipa tip bana anlatti fizigini ve dusuncelerini falan sok oldum ya..
bende bu listeye inşallah dahil olurum vakti saatini bekliyorum rabbimden
hamiş arkadaşlar göğüslerinizde bi değişiklik olmuşmuydu benim ucu ayrı etrafı ayrı acıyor ve kahverengi halka kısmım genişleme var alt taraftan daha yayılmış halka halkalıktan çıkmış yani taşmış gibi olmuş böyle belirtisi olan var mıydı.. üstelik sürekli kasık batmalarımda yumurtlama gunumden beri devam ediyor 13 ağustos son mens tarihim.. 2 gundur tam orta kısımda kıpırtılar var gıdıklanır gibi içerden böle yaşayan varmıydı belirti yani
kızlar hepinize günaydınlar ve iyi haftalar..
öncelikle lavinya'yı merak ettim haber yok mu? en son akıntısı vardı diye hatırlıyorum? umarım sonuç + olur..
ben cuma doktora gittim, bebeğin eşinin yerleşimi halen rahim ağzını tıkadığından erken doğum riski olduğunu ve kendimi kesinlikle yormamam gerektiğini söyledi, sıkı sıkı beni tembih etti.. bakalım Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız..
Lavişim bu arada oğlum 28 haftalık oldu ayrıca maşallah kuzum 1253 gram olmuş 🙂 koca adam yanii 🙂)
hamiş arkadaşlar göğüslerinizde bi değişiklik olmuşmuydu benim ucu ayrı etrafı ayrı acıyor ve kahverengi halka kısmım genişleme var alt taraftan daha yayılmış halka halkalıktan çıkmış yani taşmış gibi olmuş böyle belirtisi olan var mıydı.. üstelik sürekli kasık batmalarımda yumurtlama gunumden beri devam ediyor 13 ağustos son mens tarihim.. 2 gundur tam orta kısımda kıpırtılar var gıdıklanır gibi içerden böle yaşayan varmıydı belirti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?