aminnnnnn cnmm 🙂 eşim 2 yıl korundu ilaç kullanmadım ben şimdide peşimde dolanıo çocukta cocuk🙂🙂🙂
canım demek mercimeğini gördün maşallah annesi inş rabbim tamamına erdirirha bu arada lavinyacim benim bebegim 5hafta 2 gunlukmus.. bugun dr'ra gittik ve keseyi gordum mercimek kadar birseydi.. ayrica sag yumurtaligimda dr kist oldugunu soyledi fakat onemli degilmis ilk 3 ayda kaybola bilir dedi.. ve ayri yapar dedi demekki benim agrilarim bundan mis.. uff ya hayatimda hic kist olmamistim.. ultrasonda cikti.. neyse canim takmiyorum.. bebegim varya sukurler olsun buna sukur diyorum..
kızlar az önce geldim doktordan 6 aydır korunmuoruz cocuk olmuo die doktora gittim doktor 6 ay cok erken bir zaman 1 yıl olması lazım ben sana ilaç verirsem riskli olur dedi eşimde cok ısrar etti git die yumurtalarımda normal çıktı sadece stres yapmayın dedi bu ay yumurtlama dönemim 28.08 ve 03.10 arası bakalım
gunescim ikizler oldugu ne zaman anlasildi nasilanlasildi ilk dr a gidince ultrasondan bakiyor kese varmi die o zamn mi belli oldu senin?
cnm tebrik edrim çok sevindim ben ikizlerin olcağına bende çok istemiştim ama olmadı rabbim sonuna kadar götürsün inş bebişler ii bak cnm...Almirecim 4 haftanin içindeyken doktor iki kese olabilir demişti 5de net olarak var dedi fakat bende erken belli olmuş normalde 7. Haftaya kadar görülemeyebiliyormus
cnm tebrik edrim çok sevindim ben ikizlerin olcağına bende çok istemiştim ama olmadı rabbim sonuna kadar götürsün inş bebişler ii bak cnm...
canım sorma doktora gidince unutuyom herşeyi sorcaklarımı neyse cumartesi gidicem o zaman sorarım.wallahi esgicim hic bir bilgim yok inan keske dr'a sorsaydin canim yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?