canım dualarım seninle ve tatlı oğlunla. Allah biran önce sağlığına kavuştursun inşallahKızlar selam
Dün 31+4 de doğum yaptım ben iyiyim ama bebeğim Mete yoğun bakımda lütfen dua edin oğluma allahım ona ve herkesin evladına hayırlı sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah..
cnm çok geçmiş olsun facede yorum yapmıştım nisa nur diye kayıtlıyım ama sen olduğunu tahmin etmedim allah yardımcın olsun inş ii haberlerle dönersiniz aramıza rabbim sağlık versin yavuna...Kızlar selam
Dün 31+4 de doğum yaptım ben iyiyim ama bebeğim Mete yoğun bakımda lütfen dua edin oğluma allahım ona ve herkesin evladına hayırlı sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah..
günaydın kızlar................. bu arada benim el ve ayaklarım da şişme oluyor ve kilo çok almaya başladım 2 aydan beri 3 er kilo alıyorum 🙂 bu arada 29 haftalık olduk galiaba 🙂
bizim şafak 52 az kaldı kızıma kavuşmama🙂🙂🙂
Kızlar selam
laviş teyze biz 29 haftalık olduk 🙂 listende yenilersen çoook seviniriz annemle 🙂
günaydin kizlar nasilsinizzz biz oglumla cok iyiyiz tatilimizi yaptik ve sapa saglam evimize geldik ALLAHimin izniyle lavis teyze bizi 29 yaz listeye 🙂🙂
Selamün aleyküm kızlar gününüz güzel olsun nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?